Modell Ashley Graham on üheksakuuse poja Isaac’i ema ja intervjuus allikale People avaldas ta, kuidas ta oma abikaasa Justin Erviniga normaalse seksielu peale lapse sündi taastas.

Intervjuus rääkis Graham, et nad planeerivad seksi ajale, mil Isaac on lõunaunes.

“Pisike beebi magab tavaliselt mitu tundi jutti, seega me paneme ta tema voodikesse toa teise otsa ning siis ongi meil aega, et teineteisele pühenduda.”

Seks ei ole aga ainuke tegevus, mida Graham ja tema abikaasa planeerivad. Igal teisipäeva õhtul on neil kohting ja nad üritavad teha erinevaid asju, et oma suhtes särtsu hoida. Nad käivad kas jalutamas, restoranis söömas või niisama autoga sõitmas.

“See on olnud väga tore, sest muidu keerleb 24/7 kõik Isaaci ümber. Ja kuna me teeme mõlemad tööd, on meil kindlasti vaja vahepeal omaette aega, mis kuuluks ainult meile.”

Modell sõnab, et temalt on küsitud teiste naiste poolt, kas ta ei kartnud peale sünnitust seksida ning selle peale kinnitab ta, et ei kartnud, sest tema keha oli mõeldud lapse kandmiseks ja kuna ta suutis enda seest beebi välja pressida, ei ole ka seks midagi hullu.

Allikas: Insider