Üks suur viga, mida paljud naised teevad, on meigiga trennis käimine. Ehkki osad naised häbenevad oma aknet või väiksemaid punnikesi, on see üks suuremaid kahjusid, mida on võimalik oma näole teha. Higi, voolav meik… See ei ole üldse hea kombo.

Noored naised arvavad tihtipeale, et meigi eemaldamiseks piisab märjast meigilapist, kuid ka see ei ole näonaha parim sõber. Kõige paremad on looduslikud vahendid, mis vastavad just sinu näotüübile.

Veel üks asi, mis mõjub näonahale laastavalt, on see, kui sa ei tee kunagi meigivabu päevi. Nädalavahetus on just õige aeg, kus peaks laskma näol puhata ja mitte kandma meiki.

Naised ei puhasta ka vahendeid, millega meiki näole kantakse. Kujuta nüüd ette — kasutad aastaid samu pintslikesi, aga ei puhasta neid kunagi? Korralik bakterite paradiis.

Ja nüüd, kui talv on juba ukse taga koputamas, on mõistlik meelde tuletada, et hooaegade vahetusega tasub meeles pidada, et jumestuskreem, mida sa muidu kasutasid näiteks suvel, ei ole enam mõnikord sobilik talvel, sest enam ei ole sa tõenäoliselt nii päevitunud ja seetõttu tundub toon liiga tume. Või muutub nahk liiga kuivaks.

Allikas: Happily Ever Style