Kosmeetik soovitab esimese asjana hommikul nahk jaheda vee ja näopuhastuskreemiga nö üles äratada. “Peale seda toniseeri nahk sobiva toonikuga ja kanna peale kaitsev päevakreem. Ära unusta ka silmaümbrust- kuhu kanna õrnalt tupsutades silmakreemi,” soovitab kosmeetik.

Puhka tugevast meigist

Kui kannad igapäevaselt maski, lase nahal puhata puuderkreemist ja tugevast meigist. Selleks, et jumet veidi ühtlustada, kasuta pisut mineraalpuudrit. Sügisel ja talvel kipuvad huuled huuled niigi väga kuivama, seega maski all, tuleks ka neile eraldi tähelepanu pöörata ja niisutada neid toitva palsamiga.

Õhtused rituaalid

Eriti oluline on õhtul puhasta nahk, sinna kogunenud mustusest. “Tee seda sobiva puhastustootega ,toniseeri seda ja kanna peale mineraalide ja vitamiinide rikas seerum,” soovitab Aare.

Kuivema naha puhul kanna ööseks peale kreemmask, mis toidab ja niisutab. “Kord nädalas erguta ja puhasta nahk sobiva koorijaga, see aitab jume hoida naha ühtlase ja säravana. Mask peale koorimist mõjub ka kindlasti turgutavalt,” sõnab kosmeetik. Lisaks tuletab Aare kõigile meelde, et alati peaks kandma puhast vaid kaitsemaski!

"Ka korduvkasutatavat maski pese igapäevaselt. Lisaks jälgi, et mask ei oleks liiga pingul, sest pingul mask ärritab veelgi rohkem nahka.”