Haara härjal sarvist, oota oma kallim koju ja tehke trenni asemel hoopis üks tõeline seksimaraton! Et peale intiimsuse ja orgasmi veel rohkem kasu saada, avaldame kaks poosi, milles ühes põletab naine palju kaloreid ja teises mees.

Kui sa eelistadki naisena pealolemise poosi, siis meil on sulle head uudised — kükitamise poos põletab poole tunni jooksul peaaegu 200 kalorit. Ehk siis selle asemel, et põlved voodile toetada, oled sa hoopis sellises poosis, nagu teeksid kükki. Mehe jaoks imeline vaade ja sinu jaoks korralik trenn.

Milline poos aga paneb mehe korralikult hingeldama, võtab võhmale ja põletab hulga kaloreid? Selleks on koerapoos, mis samuti poole tunni jooksul põletab umbes 200 kalorit.

Loomulikult saate vahekorra ajal poose vahetada ja enda seksi põnevamaks muuta, aga need on kaks poosi, mis kõige rohkem kaloreid kulutavad.

Ka naiste jaoks on koerapoos kasulik, sest mitmete uuringute kohaselt on just koerapoos see, milles naisel õnnestub seksi ajal kõige suurema tõenäosusega orgasmi saada.

Jah, korraliku treeningu tulemust ei anna seksimaratoniga loomulikult võrrelda, aga kui tõesti on mõni päev tuju, et trenni tegemiseks ei ole mahti, siis üks mõnus aktiivne seks kallimaga tõstab teie mõlema tuju ja on siiski parem, kui üldse mitte ennast liigutada.

Allikas: The Sun