Sa ehk üritad seda veel kõigest väest päästa, meenutades põhjusi, mis sind su partnerit armastama pani, aga sellest pole kasu … Loe, mis on varajased märgid, et su tunded on lahtumas ja see armastus leiab peagi oma lõpu.

1. Mõtled mineviku peale
Sa meenutad pidevalt teie suhte õnnelikke algusaegu, et täita seda tühjusetunnet, mis su emotsioone praegu valitseb. Ja et veenda ennast, et see suhe toimib.

2. Kannatamatus
Sa ei suuda enam kannatada paljusid asju, mida su partner teeb ja lähed närvi tema aegluse pärast asjades, mis sinu arust võiksid tal palju kiiremini ja paremini välja tulla. Sulle tundub, et kõik teised tema sookaaslased on paremad, osavamad ja andekamad kui tema.

3. Liblikad on kadunud
Tema puudutus ei tekita enam mingit erutust, oled hakanud partneri läheduses olemist lausa vältima. Karta on, et varsti võivad tema lähenemiskatsed sinus juba vastikustunnet tekitada.

4. Sulle meeldib üksi kodus olla
Kui partner teatab, et ta läheb kolmeks päevaks komandeeringusse, on su esimene emotsioon kergendustunne ja rõõm, et sa saad kolm päeva iseenda peremees olla.

5. Märkad teisi vastassoo esindajaid
Kui käid sõpradega väljas, näed sa alati kedagi ahvatlevat. Enne, kui aru saad, arutled juba mõttes, milline ta võiks kaaslasena olla.

6. Tema väikesed iseärasused on muutunud häirivaks
Needsamad väikesed veidrused, mis sulle vanasti meeldisid, häirivad sind aina enam.

7. Seltskonnaga väljas käies väldid teda
Kui oled hakanud koos väljas käies istuma temast võimalikult eemale ja räägid meelsamini juttu ükskõik millise sõbraga kui temaga, siis ilmselgelt ei ole tema enam sinu huvi number üks.

8. Tülitsete väikeste asjade pärast
Kui te tülitsete iga päev nii tühiste asjade pärast, et järgmisel päeval ei suuda sa enam meenutadagi tüli põhjust, siis on see märk, et sa provotseerid tüli lihtsalt selleks, et intiimsust vältida.

9. Sa ei viitsi temaga rääkida
Kui sind tüütavad tema tööjutud ja sa ei küsi enam õhtuti, kuidas tema päev läks, siis põhjus saab ju loogiliselt võttes olla ainult üks — see inimene ei huvita sind enam.

10. Sa ei mäleta, millal viimati armastust avaldasid
Eriti halb on see juhul, kui tema seda ikka vahel ütleb, aga sina keerutad kõrvale, sest sulle tundub kuidagi vale seda öelda. Võta mõistus pähe — kui sa seda isegi öelda ei suuda, siis sa ei armasta teda enam ja sul pole mõtet enda ja tema elu selles tulevikuta suhtes kinni hoida.

Allikas: Her Beauty