“Tõtt-öelda ei olnud mul enne rasedaks jäämist õrna aimugi, kui palju erilisi ja ka mõnevõrra kummalisi teenuseid pakutakse tänapäeva Eestis rasedatele naistele. Näiteks tuleb välja, et meil on siin Eestis naisi, kes õpetavad sünnitusvalusid leevendama hüpnoosi, tagumikumassaaži, laulmise ja kašeloti mängimisega. Samuti oli minu jaoks üllatav see, et tänapäeval palgatakse ka Eestis sünnitusele professionaalseid fotograafe ja mõned naised suudavad ühe pealtnäha lihtsa nipiga asendada karmi tuhude valu orgasmilainetega,” kommenteeris saatejuht Heelia Sillamaa.

Kuidas aga asendada siis tuhud hoopiski orgasmilainetega? Saates osaleva kahe lapse ema ja sünnitoetaja Ann Voolu sõnul on sünnitushormoonid sisuliselt identsed nende hormoonidega, mis on naise kehas kohal siis, kui ta kogeb orgasmi. Nii prooviski ta teist korda sünnitades, kas ka temal õnnestub tuhude asemel hoopis orgasme kogeda. “Kui sünnitegevus oli taaskord alanud ja veed puhkenud, siis ma ütlesin õhtul hilja oma laste isale, et nii, nüüd ma tahaksin seksida! Sellepärast, et see viib minu hormoonid võimalikult kõrgele tasemele ja nagu ikka, siis pole viisakas rasedale naisele ei öelda. Siis ta pidi nii-öelda sõna kuulama,” selgitas sünnitoetaja Ann Vool.

Kuigi saade keskendub sünnitusele, jätkub saatejuht Heelia Sillamaa sõnul lõbusat ja praktilist vaatamist ka kõigile neile, kes ei ole rasedad. “Muidugi ei saa me garanteerida, et saates nähtavad trikid ka päriselt kõigi jaoks töötavad, aga kui saates nähtu ei suuda teie valu ära võtta, siis kašeloti mängimine ja tagumikumassaaž teevad vähemalt teie tuju heaks!” sõnas Sillamaa.

Kas värskelt emaks saanud saatejuhil endal oli aga saates õpitust sünnitusel kasu? “Minu jaoks tegi seekordse saate tõesti eriliseks see, et filmimise ajal olin ma rase ja enne saate eetrisse minekut jõudsin ma sünnitada ehk kõik need nipid ka omal nahal järele proovida. Eks lõpliku vastuse, kas ja mis mind aitas, saan avaldada alles saate lõpus, aga etteruttavalt võin öelda, et pärast saadet olen ma tõesti esimest korda elus hakanud kodus laulma ja ka sünnitusel oli mul nii mõnestki võtete käigus õpitud nipist kasu,” kommenteeris Heelia Sillamaa.