1. Vanemad mehed on palju kogenumad ja haritumad

Üks peamistest põhjustest, mida naised esile tõstavad, kui neilt küsida, miks nad vanemaid mehi eelistavad, on just see. See pole vale, sest vanemal mehel on juba kogemusi nii suhete- kui töövallas, ta oskab teistega paremini läbi saada ja on palju mõistlikum, kui paljud nooremad mehed. Lisaks nende elukogemustele on palju huvitavam ja rikastavam vestelda vanema mehega.

2. Vanemad mehed on finantsiliselt stabiilsed

Naised üldiselt eelistavad mehi, kellel on juba kindel rahaline alus ja kes suudavad peret üleval pidada. See on täiesti normaalne nähtus, sest kui naine end kellegagi seob, siis mõtleb ta oma laste tulevikule ja et lapsed võiksid elada täisväärtuslikku elu, peaks mees olema vastutustundlik ja finantsiliselt stabiilses olukorras.

Aga siin ei maksa unustada, et naised töötavad ja aitavad samuti kaasa majapidamiskuludele. Sellepärast ei ole heal järjel mehe eelistamine enamasti seotud sellega, et naised oleksid materialistid või kasutaksid teist inimest ära.

3. Vanemad mehed on paremad armastajad

Need inimesed, kes usuvad, et vanemad mehed ei oska armastada, eksivad sügavalt. Tänu nende erinevatele kogemustele tunnevad vanemad mehed paremini oma partneri vajadusi ja teevad kõik, et talle naudingut pakkuda. Samuti ei maksa unustada, et vanemad mehed on palju enesekindlamad ja romantilisemad, kui noored.

4. Vanemad mehed otsivad püsivat ja tõsist suhet

Nooremas eas on neil olnud palju võimalusi lõbutsemiseks ja üheöösuhete pidamiseks. Nüüd aga otsivad nad selle asemel pigem tõsist ja püsivat suhet, soovides pere luua ja näha lapsi kasvamas. Neid ei huvita enam lihtsalt oma aja raiskamine.

5. Vanemad mehed on palju elegantsemad ja stiilsemad

Vanematel meestel on tihti hea maitse ja nad on elegantsed. Lisaks sellele, et nende rõivastus on alati ideaalselt korras, oskavad nad hinnata ilu asjades ja inimestes.

6. Vanemad mehed oskavad süüa teha

Tänu paljudele üksi veedetud aastatele ja reisidele oskavad vanemad mehed hästi süüa teha ega kõhkle köögis kontrolli oma kätte võtmast.

7. Vanemad mehed hoolitsevad oma tervise eest

Nad on oma vanemate terviseprobleeme näinud ja teavad, kui oluline on tervis. Sellepärast kannavad nad enda eest hoolt. Ja isegi kui nad ei ole just spordisaali kuningad, on nad üldiselt aktiivsed ja valmis tegelema ükskõik, mis alaga.

8. Vanemad mehed ei pidutse nii tihti

See ei tähenda sugugi, nagu oleksid nad igavad või laisad. Vastupidi, nad oskavad väga hästi lõbutseda. Aga nad eelistavad käia kallistes restoranides, kus nad saavad oma kaaslasega rahulikult vestelda, samal ajal meeldivalt aega veetes.

Allikas: Kodused Lood