Näo matistaja
Mitmed ilufännid on avastanud, et kui näonahk deodorandiga üle tõmmata, siis (vähemalt mõnda aega!) ei pea sa muretsema läikiva ja rasuse näonaha pärast. Siinkohal tahaks teada, mida arvavad sellest nahaarstid?

Villide peletaja
Kui uus jalatsipaar hõõrub, tasub oma kand ja varbad deodorandiga üle käia, sest see pidi moodustama nahale kaitsva kihi.

Kui näonahk higistab...
aitab taas deodorant! Ajal, mil maski kandmine on kohustuslik, on juuksepiir sageli hingine ja selleks, et seda ebameeldivat olukorda vältida, kanna veidi deodoranti juuksepiirile.

Peale raseerimist
Tõenäoliselt ostad sa selle jaoks eraldi higipulga, aga nimelt väidab portaal ka seda, et kui kanda peale raseerimist bikiinipiirkonda või jalgadele deodoranti, väldid sissekasvanud karvade teket.

Kui reied hõõruvad kokku
See (pigem suvine mure) on paljudel naistel kleidi ja seeliku kandmise hooajal. Selleks, et vältida punentust ja isegi löövet reiepiirkonnas, kanna sinna enne deodoranti.

Kui teksad on liiga kitsad
See mure on isegi meist kõige saledamatel. Pükste jalgasikutamine võib olla üsna tülikas. Järgmisel korral võõpa jalad täispikkuses deodorandiga üle ja püksid peaksid imeväel jalga libisema!