Pikad küüned
Kui küüned on pikad, jutustavad need esmalt sellest, et oled nende kasvatamisega tööd ja vaeva näinud või on sul lihtsalt väga hea tervis, et oled suutnud oma küüned tugevaks ja pikaks kasvatada.
Lisaks arvatakse pikkade küünte omanikud olevat üldjuhul tähelepanelikud, heade kommetega ja teiste suhtes lugupidavad.

Lühikesed küüned

Kui sul on lühikesed küüned, viitab see sellele, et oled igati kahe jalaga maa peal ja sul pole aega ega tahtmist mingi jamaga tegeleda! Lisaks on sul väga hea huumorimeel, aga ka üsna närviline loomus (mis võib olla ka põhjuseks, et su küüned pikemaks ei kasva!), sest sa kipud oma küüsi närima.

Ümarad küüned
Ümarate küüntega inimesed oskvad lõdvestuda ja võtta elu kergelt, kuid naudivad siiski kõike täiel rinnal ja maksimaalselt. Samuti viitab ümar küünekuju inimesele, kellele meeldib pingutada, kuid kes naudib siiski funktsionaalsust ja praktilisust.

Ovaalsed küüned
Ovaalsete küünte kandjale omistatakse tiitel - sotsiaalne liblikas. See tähendab seda, et ta jumaldab uute tutvuste loomist, armastab suhelda ja saab kõigiga kiirelt jutule. Lisaks on ta kõikide vestluspartnerite lemmik!

Teravatipulised küüned
Kui sinu küünekuju on pigem terav, räägib see sinu kohta, et tegemist on üsna ekstravertse ja ülemeeliku inimesega, kes naudib tähelepanu.
Kui aga suuremat pilti vaadata, siis võib see hoopis rääkida vastupidisest - nimelt näitab see enesekindluse puudumist hoopis mõnes teises valdkonnas.

Mandlikujulised küüned
Inimesed, kellele meeldib, et nende küüned on mandlikujulised, on tavaliselt väga lõbusad ja neile meeldib sageli olla tähelepanu keskpunktis. Lisaks on nad sõpradena alati lojaalsed ja usaldusväärsed.

Milline on sinu küünte kuju? Kas ülalpool kirjeldatu vastab tõele?

Allikas: allwomenstalk.com