Nimelt andis üks naine anda oma voodipartneritele teada haigestumisest tõsisesse suguhaigusesse suhtluskeskkonna Snapchati vahendusel, kirjutab The Sun.
Nimelt otsustas naine vältida piinlikku vestlust oma voodipartneritega ja andis lisaks asjaosalistele teada ka kogu maailmale, et tal on diagnoositud suguhaigus nimega gonorröa ehk tripper.
Naine postitas pildi oma haiguslehest ning kirjutas sinna: kõik, kes minuga lähiajal maganud on, minge testima!

Selline intiimne avaldus põhjustas kommentaariumis aga tõelise tormi, kogudes rohkem kui 2000 kommentaari, mille seas oli nii positiivseid kui ka negatiivseid arvamusi.

Oli neid, kes avaldasid naisele tunnustust, et ta nii avameelne oli ja seda teha julges ning neid, kes tembeldasid naise "rämpsuks" .
Lisaks kiideti naist selle eest, et ta üldse sellest oma partneritele teada andis.

Mis on gonorröa?
Terviseameti andmetel esineb gonorröasse haigestumist kõikjal maailmas, eriti suguliselt aktiivsete nooremate ja keskealiste inimeste seas.
Naistel algab gonorröa valuliku urineerimisega ja valgevoolusega. Tupe sissekäigus ja tupes on mäda. Äge põletik võib üle minna kroonilisse vormi. Gonorröa tüsistusteks on pärasoole põletik, bartoliniit, adneksiit, salpingiit või endometriit. Naistel esineb küllalt sageli asümptomaatilist haigusvormi. Oraalseksi tagajärjel võib naistel kujuneda neelu gonorroiline põletik.

Gonorröa peiteperioodi pikkuseks on 2–7 päeva, harvemini 10–15 päeva.