Kõige suurem süüdlane peitub sinu püksivöös või teksapükstes. Kui pluus on õhuke ja kehvast materjalist ning hõõrdub pidevalt teksapükste vastu, võib sinna kergesti tekkida pisike auk.

Kui püksivööl on metallist osa, siis sinna jäävad pluus, kindad, õhuke kampsun, mis iganes riideese sul pähe tuleb, kergesti kinni ja üllatus missugune, jälle tekib väike auk.

Mis oleks toimiv lahendus?

Kui sa muretsed endale riideid, siis ilmaasjata ei räägita sellest, et oluline on osta kvaliteetseid riideid. Esiteks säästad sa niimoodi loodust, sest ei viska pidevalt vaid mõned korrad kantud riideesemeid ära ja teiseks saad nautida riideid, mis peavad vastu erinevates tingimustes ja ei lähe iga väiksemagi eksimuse peale katki.

Kui sa ostad puuvillaseid riideid, siis miski, mida jälgida, on kiud. Mida pikem on kiud, seda parem, sest seda raskemini läheb see kogemata katki.

Alati ei saa väikeste aukude tekkimises muidugi süüdistada ka teksapükse, püksivööd või halba kvaliteeti. Kui naisel on pikad ja teravatipulised küüned, siis märkamatult võib kogemata juhtuda, et küüs jääb materjali kinni ja juba tekibki auk. Seega, ole tähelepanelik!

Allikas: The Sun