1. Halb rüht

Kui sa istud või seisad küürus seljaga, ei röövi see sinult mitte ainult suurt osa su naiselikkusest, vaid annab teistele märku, et sa oled ebakindel. Isegi siis, kui sa oled täiesti enesekindel ja tunned end hästi, mõjud küürutades ebaatraktiivsena. Sirge selg ja hea rüht mõjuvad ligitõmbavalt ja usaldusväärselt, sa näed saledam välja ja tunned end oma kehas paremini! Nii et aja selg sirgu ja õpi oma keha kontrollima!

2. Nahaprobleemid

Vistrikud, kuiv nahk, punetus ja teised nahaprobleemid ei tee ühelegi naisele au. Need ei möödu tavaliselt iseenesest ja nendega tuleb tegeleda aktiivselt ning järjepidevalt. Kui oma jõu ja nõuga probleemist lahti ei saa, otsi abi professionaalidelt, aga mitte mingil juhul ei tohiks sa käega lüüa ja eeldada, et keegi ei märka. Märkab küll. Halb nahk rikub su enesetunnet ja enesekindlust ja olgem ausad — ka teised mõtlevad, et miks sa enda eest ei hoolitse.
Kuna ilu algab seestpoolt, siis alusta sellest, et vaata üle oma toitumisharjumused, jäta kõrvale alkohol ja sigaretid, piira suhkru tarvitamist ning võta kasutusele kvaliteetsed nahahooldustooted.

3. Ülekaal

Me ei pea siin silmas paari-kolme lisakilo, vaid ikka väga suurt ülekaalu, mis mõjub halvasti nii välimusele, enesetundele kui tervisele. Neid inimesi, kelle suur kehakaal on tõesti mõnest terviseprobleemist tekkinud, on ülivähe, enamjaolt on see lihtsalt laiskuse, vale toitumise ja vähese liikumise tulemus. Maailmas on tehtud väga palju uuringuid, kus inimeste suhtumist ülekaalulisusesse uuritakse ja ega need midagi head näita — pakse peetakse ebausaldusväärseteks, ebaprofessionaalseteks ja laiskadeks ning nende karjäärivõimalused on märksa kehvemad kui normaalkaalus inimestel. Oma tervise ja karjääri nimel tee oma elustiilis mõned väikesed muudatused ja näed, kuidas välimus ja enesetunne paranevad ning eluisu tagasi tuleb!

4. Halb hügieen

Kui eelmisele kolmele punktile suudavad paljud veel vabandusi leida ning põhjuseid leiutada, miks nad kohe kindlasti ei ole võimelised oma olukorra parandamiseks midagi tegema, siis hügieen on küll üks asi, mille osas mitte ükski vabandus ei kehti. Tükk seepi ja kannutäis vett leidub absoluutselt igas majapidamises ja MITTE MISKI ei õigusta higihaisu, pesemata juukseid ja võidunud, katkiseid, määrdunud või haisvaid rõivaid. Tõmba kingad enne õue minekut lapiga üle, triigi pluus ja seelik ära, viska augulised asjad üldse minema ning jumala eest — ära kanna kaks päeva samu riideid, kui sul pole võimalik ennast ja rõivaid õhtul pesta!