Olen 33 ja mu partner 35. Oleme koos olnud 14 aastat, meil on 8-aastane poeg. Arvasin, et see naine on hea inimene, ta isegi andis mulle pidevalt pulmade osas nõu.

Kui oma partnerilt aru pärisin, ütles ta, et see ei tähendanud tema jaoks midagi, et need olid vaid sõnad ja ta ei teeks iial midagi, et minust ilma jääda. Sellele vaatamata jätkas ta neil külaskäimist.

Blokeerisin oma mehe telefonis selle naise numbri, aga leidsin ikka sõnumeid. Mu kihlatu väitis, et need on vanad sõnumid, kuid lõpuks selgus, et naisel oli teinegi telefoninumber ja nad jätkasid sõnumeerimist. Sel korral saatis see naine ka mulle nende vestlustest ekraanitõmmiseid ja väitis, et mu mees olevat temasse kõrvuni armunud. Ma pole tallaalune ja viskasin mehe nädalaks välja. Sel korral sai ka mehe sõber teada, seega sõprussuhe sai läbi.

Olen oma mehega endiselt koos, aga ma tunnen, et ta ei armasta mind enam. Samas ei saa ma ka aru, miks ta ära ei lähe, vaid otsustas minu kõrvale jääda. Tunnen end nagu teine naine ja kardan, et lõpuks ta jätab mu ikkagi maha.

Mida teha?

Allikas: The Sun