"Mnjah, kui meest suhte alguses ja abielu algusaastatel ei häirinud naise kehakaal või isegi välimus, kuid nüüd häirib, siis eeldab see seda, et mehel on teine silmarõõm olemas või perspektiivis, ehk siis suhe pole võib-olla veel alanud. Ja nüüd siis mees üritab omaenda ülesastumise koormat peale panna naisele, et kõiges on tema süüdi. Tüüpiline algpüisliku mehe käitumine.

Naisel tuleb kaaluda, kas ta seda meest ka tegelikult armastab ja kas näeb mehes tulevikku. Kui ei, siis lõpeta suhe ja lahku, olles avatud uutele suhetele. Sõltumata sellest, kuidas me välja näeme, ei tohi me kaotada oma individuaalsust ehk kõik ei ole loodud saledateks, sest kergelt volüümikas naine on alati ilus ja naiselik, mitte pidevalt dieedil ja ennast pidevalt tõestav naine. Kui jah, siis võta end kokku ja räägi mehega ausalt ja avalikult tekkinud olukorrast ning leidke koos lahendus, sh ka koos treenimine jne.

Suhtes ei tantsita tangot üksinda. Juhul kui suhtes laseb üks või teine end käest, siis süüdi on ikka mõlemad. Naiste häda on alati selles, et nad alati süüdistavad tekkinud olukorras ennast ja siis õigustavad teist poolt tema käitumises, sh kui mees on vägivaldne. Aus ja avalik kõnelus oma teise poolega lahendab suurema osa probleemidest. Küsimus on ainult selles, kas teine pool soovib ja on valmis ausaks ja avalikuks kõneluseks. Argpükslikud, sh ka vägivaldsed mehed enamasti seda ei ole."