Ta on pealiskaudne

Ta on varbaotsast pealaeni täiesti pealiskaudne inimene ja ta isegi ei varja seda. Tal on geelküüned ja kunstripsmed, ta jätab võltsi ja liiga silmapaistva mulje. Ta kannab riideid, mis ei varja suurt midagi. Ta on alati paksu meigikihi all ja seda hoolimata kellaajast ja ilmast. Ta kannab hästi kõrge kontsaga kingi, mis panevad sul pea ringi käima, kindlasti mõne kalli firma käekotti ja päikeseprille, tal on kõige uuem nutitelefon, terve hunnik ehteid jne. Nimekirja võib pikemaks venitada, aga juba ainult nende märkide ilmnemisel võib kindel olla, et sul on tegemist materialistliku naisega.

Teda huvitab ainult raha

Teda huvitab raha, eriti sinu oma ja see on ka põhjus, miks ta sinuga on. Kui su rahakott ja pangaarve on alati korralikult raha täis, siis äratad sa sellega tema huvi ja ta jääb sinu kõrvale, see on kindel. Miks? Sest ta võib sinult raha saada oma kõige suuremate ja hullemate kulutuste katteks ning kapriiside ellu viimiseks.

Talle meeldivad kallid ja luksuslikud asjad

Talle meeldib kõik, mis on kallis ja hinnaline. Koos temaga lähed sa ainult kõige stiilsematesse ja kuumematesse kohtadesse, kõige kallimatesse restoranidesse, kõige hinnalisematele puhkusereisidele. Ära loodagi, et ta hakkab sinuga pargipingil võileiba nosima või et sa saad ta viia hamburgerit sööma, veelgi vähem telkima ja matkama. Talle meeldib kõik, mis särab ja hiilgab ning mugavus, mis sellega kaasas käib. Ära unusta, et ta ei saa ju oma maniküüri ära rikkuda.

Tal on raha-armastajad sõbrannad

Kõik tema sõbrannad on samasugused materialistid nagu tema isegi. Kusjuures ta käibki läbi ainult endasugustega ja nende jututeemad keerlevad ainult šoppamise, raha ja kallite asjade ümber. Kõigest ülejäänust on neil täiesti ükskõik, silmi jätkub neil ainult selle jaoks, mis on pealiskaudne ja materialistlik ja nende maitsele vastav. Tema sõbrannad on raha-armastajad ja kullakaevajad nagu tema isegi ja see ongi ainus tingimus, miks ta nad oma sõbrannade gruppi lubanud on. Ta tunneb kohe ära, milliste naistega ta võib sõbrannatseda ja sa näed kohe ära, mismoodi ta käitub nendega, kes on teistsugused kui tema.

Ta ei maksa ise kunagi millegi eest

Loomulikult ei maksa ta kunagi. Sina oled see, kes alati maksab ja ta teeb nii, et see ei muutuks. Tema valib ja sina lepid sellega, et võtad oma pangakaardi välja, hoolimata sellest, mida sa ise mõtled sellest ja rahuldad kõik tema hetkesoovid ja tahtmised. Ära loodagi, et sa saad teda viia mingisse tundmatusse kohta, mis talle ei kõlba. Ta tahab ainult kallist teenindust ja ei midagi muud. Allahindlused ei ole tema jaoks. Milleks? Ta paneb sind maksma kõige kallimat hinda.