JÄÄR

Märtsikuu saab sinu jaoks olema tõeliselt põnev. Kui viimased kaks kuud oled sa pigem tundnud tuima väsimust, siis pane end vaimselt valmis, huvitavad keerdkäigud on ees ootamas. Kuu algus on veidi aeglane ja sa võid ärrituda teiste peale, aga umbes kuu keskpaigast võtab elu uue pöörde ja algab positiivne karussell. Võid üllatuda, kui palju põnevat on maailmal sulle pakkuda. Õpid end uuesti armastama ja jagad headust ka teistega.

SKORPION

Sinu kunstiline pool, mis on pikalt talveunes olnud, ärkab läheneva kevade saabudes jälle ellu. Sa julged võtta ühendust oma sisemise lapsega ja taasavastad hobi, millega sa ei ole kaua tegelenud. Sukeldud elevusega sinna sisse, aga vaata hoolikalt, et sa ei unustaks muid tähtsaid toiminguid selle kõrvalt ära. Lapsena rõõmustasid väga, kui said kevade saabudes kriitidega kõnniteele joonistada. Tuleta meelde seda positiivsust ja energiat, las see saadab sind terve märtsikuu.

KALAD

Oled tõeline päikesekiir nii enda kui teiste jaoks. Tunned ennast terve märtsikuu vältel õnneliku ja inspireerituna. Sinu sees tärkavad lahkus ja hoolivus ning sa soovid rohkem teada, kuidas sinu lähedastel läheb ja millega sa saaksid neile toeks olla. Nad hindavad seda sinu puhul väga ja tänu teiste aitamisele tunned sa end siiralt rõõmsana. Miks mitte proovida taassüttinud hingesoojust kaasa võtta ka järgnevatesse kuudesse?

Allikas: Elite Daily

Jaga
Kommentaarid