1. Ülipehmed huuled

Määri huultele heldekäeliselt huulepalsamit. Võta hambahari ning hõõru sellega huuli, kuni vana nahk on maha tulnud. Pühi üleliigne palsam huultelt ning oledki loonud imepehmed huuled, kuhu iga värv lausa libiseb peale.

2. Kasuta ära kogu huulepulk

Kui su lemmikhuulepulk on nii otsas, et seda ei saa enam huultele määrida, aga näed, et seal on veel pisut värvi, siis ära lase seda raisku.

Kraabi allesjäänud värv spaatliga metalllusikale. Hoia lusikat küünlaleegi kohal, et värv sulaks. Kui värv on sulanud, kalla see näiteks tühja läätsekarpi või siis vanasse ja puhastatud silmalaupaletti. Lase värvil jahtuda ning saad seda pintliga veel mitu head korda huultele määrida.

3. Heledad värvid särama

Kui heledad huulevärvid näevad su huultel kõik pisut ühesugused välja, sest huulte toon paistab värvist läbi, siis haara peitepulk või jumestuskreem. Kata huuled õrna jumestuskreemi või peitepulga kihiga. Nüüd kasuta meelepärast heledat huulepulka ning toon jääb selgemalt paistma.

4. Igavad värvid uueks

Kui sul on mõni huulepulk, mille järgi käsi enam ei sirutu, siis katseta neid erinevate huuleläigetega. Lisa nendele kas läbipaistev huuleläige või hoopis kiht sädelevat läiget. Mõni selline kombinatsioon võib sinu uueks lemmikuks saada.

5. Selged jooned

Kui tahad, et huulepulk kaua peal püsiks, kasuta samas toonis huulepliiatsit- piiritle huuled ning kui tahad lopsakamat efekti, võid üla- ja alahuule keskel pisut üle “joonte” värvida.

Ole aga suunurkades ettevaatlik, seal tuleb järgida huulte piirjooni. Kata huuled huulevärviga ja perfektne musisuu ongi valmis.

Kui tahad veel paremat efekti, tõmba jumestuskreemise pintsliga huulte ääred üle, et saada ideaalne tulemus. Hajuta jumestuskreem kindlasti ka ilusti ära, vastasel juhul võib piiritlemine liiga selge olla.

6. Kaks värvi

Võta huulevärvist heledam huulepliiats ja kata sellega ala- ja ülahuule keskmine osa. Nüüd kata ülejäänud huuled tavalise värviga ja suru huuli mitu korda kokku. Sedasi jätavad huuled lopsakama mulje ning lisaks näeb huulevärv mitmetooniline välja.

7. Tumedad nurgad

Kui tavaline värv on igavaks muutunud, värvi sellega huuled ning kata suunurgad tumedama lauvärvi tooniga. Heledate huulevärvide puhul võid proovida ka huulte keskele tupsutada sõrmega pisut šampanja tooni lauvärvi.

Allikas: Inuth

Jaga
Kommentaarid