„Organism puhastub ise. Kui ta seda ei teeks, siis oleks olukord väga hull. Küll on aga olukord praegu selline, kus väga palju faktoreid on kehale ja meelele liiga palju. Näiteks stressi on pidevalt, me ei söö korralikku toitu, puhkuse ja töö tasakaal pole paigas. Sellises olukorras hakkab keha jääma puhastumisega defitsiiti ja sellepärast on hea anda organismile puhastumise kaudu lisaabi,” ütleb Marius. „Kõik see keskkond, milles viibimine, ning vesi ja toit, mida tarbime, pole enam nii puhas, kui ta kunagi oli,” lisab Jana ning toob samuti kehapuhastumise lisapõhjusena välja ülesöömise. „Maailmas pole valitsevaks probleemiks nii suurelt näljahäda kui see, et me sööme pidevalt üle ja see on kehale samuti suureks koormaks.”

Kui paljude puhastuskuuride puhul võivad tulemused olla aimatavad, siis ZenCleanzi mõju on alati näha ja tunda. Lisaks muudab selle kuuri kiires elutempos elava inimene jaoks mugavamaks selle lühiajaline kestus – kuur kestab vaid ühe päeva. „Kuna ZenCleanz on toodetud Taiwanis, siis on sellel tugevad seosed ka Hiina meditsiiniga, milles ei propageeritagi pikemaajalisi paaste, sest see on kehale lisastress. Nädal või kaks nädalat on juba liiga pikk aeg ja võib Hiina meditsiini kohaselt hakata kulutama kaasasündinud energiat,” ütleb Jana

Ka Eesti tuntuima Hiina meditsiini arsti dr Rene Bürklandi süda on ZenCleanzi poolt võidetud. „Ta proovis selle ka ise alustuseks läbi ja oli positiivselt üllatunud, kuid üldse mitte 100% veendunud, aga pärast seda, kui ta oli seda oma patsientide peal katsetanud, oli ta vaimustuses. Ta ütles, et pärast selle kuuri tegemist saab ta ravis kordades paremaid tulemusi,” kommenteerib Marius.

Milline oli Mariuse ja Jana esimene isiklik kogemus ZenCleanziga, milline on olnud inimeste tagasiside ja kuidas täpselt ZenCleanzi erinevaid tooteid kasutada, kuula juba podcast’ist:

1x
00:00
Jaga
Kommentaarid