Inimeste seksuaalsusele keskenduv rakendus Lover viis 1500 paarikese seas läbi uuringu, kus neilt küsiti, mis tõstab nende libiidot ja seksiisu ning saadi vastus ka põletavale küsimusele: mis vanuses naised naudivad seksi kõige rohkem ja saavad enamasti vahekorra ajal ka orgasmi?

Vastuste põhjal selgus, et kõige enam on oma seksuaaleluga rahul naised vanuses 45-54 eluaastat. Lausa niivõrd rahul, et nad ei kujuta ettegi, mis võiks nende seksuaalelu veelgi paremaks teha.

Doktor Britney Blair, kes on rakenduse kaaslooja, räägib, et selles vanuses naised kogevad ka kõige rohkem orgasme. Vähemalt väitsid nad niimoodi oma vastustes.

“Selles vanuses on naistel juba piisavalt enesekindlust, et suunata oma partnerit ja teha talle selgeks, mis täpsemalt orgasmini viib ja kuidas sinna jõuda,” räägib Blair.

Teine vanusegrupp, kes on oma seksuaaleuga võrdlemisi rahul, on naised vanuses 18-24. Neile järgnevad 25-34 aastased, neile omakorda 35-44 aastased ja viimasel kohal on naised vanuses 55-64.

Kui sina ei ole oma seksuaaleluga üldse rahul, tasub sul kuulda võtta doktor Blair’i soovitust: masturbeeri ja tee seda kohe mõnuga! Ainult niimoodi õpid sa oma keha tundma ja saad partnerile kindlaid juhiseid anda. Kui sina ei tea, mis sulle meeldib, ei saa sa ka eeldada, et kallim oskaks sind rahulduseni viia.

Allikas: Red Online