Ta lisab, et lisaks aupaklikkusele on tänulikkus algallikaks südame avamisele. Kui ma olen tänulik, siis mu süda läheb lahti ja armastus tuleb kergelt.

20 asja, mille eest tänulik olla

Tänulikkuse praktiseerimiseks soovitab Dalí Getter Karat teha tänulikkuse päevik ja kirjutada tänulikkuse nimekiri. Kirjutada võib nii hommikul hommikurituaalina või hoopis õhtul enne magamaminekut, ent reegel on üks — märkmikusse kirjutatakse üles punkthaaval, mille eest sa oled tänulik. Iga lauset võiks alustada sõnadega: “Ma olen tänulik selle eest, et…” Ta soovitab seda teha just pastaka ja paberiga, mitte arvutis või telefonis.

Alustuseks soovitab Dalí Getter Karat panna iga päev kirja 20 asja, mille eest oled tänulik. Kui tahad väga pühendada, võiksid teatud perioodi kirjutada iga päev 42 asja, mille eest oled tänulik. “Need võivad ka korduda, sa ei pea leidma iga päev uusi asju,” toob Dalí Getter Karat välja.

Kui sa aga tunned, et seda on liiga palju, võib Dalí Getter Karati sõnul vabalt mõelda päevas ka 3-5 asja, mille eest oled tänulik, sellelgi on juba suur mõju. Kui pole aega, ei pea neid ka üles kirjutada, piisab neile mõtlemisest.

Harjutus

  • Kirjuta üles 20 asja, mille eest oled tänulik
  • Loe need läbi ja tunneta, kuidas heaolu, rahulolu, kergus, rõõm ja positiivsus su ellu voolab ja süda läheb lahti


Dalí Getter Karat korraldab 1. juunist 30-päevase õnnelikkuse väljakutse, et pühendada ühe kuu õnnele ja muuta terve oma ülejäänud elu õnnelikumaks.