Jäär
Kuigi sa oled suhteinimene, vajad sa ka piisavalt isiklikku ruumi. Seetõttu eelistad meest, kes küll pühendub sulle, kuid on piisavalt iseseisev. Sul on vaja hingata ja teinekord omaette olla, seega ei sobi sulle liiga klammerduv tegelane.

Sõnn
Sa oled kirglik ja põikpäine. Sa jumaldad meest, kes on sama kirglik kui sina, kuid suudab tagasi tõmmata, kui tahad omi asju ajada.

Kaksikud
Selle tähtkuju esindaja kipub kiiresti asjadest tüdinema, seega sobib talle mees, kes on väga seiklushuviline. Elu ei tohi olla etteaimatav! Iga päev peab midagi lahedat juhtuma.

Vähk
Sa oled koduhoidja, seega otsid meest, kes tahab alustada kooselu ega viitsi sarvi maha joosta. Igasugune lühiajaline suhe ei tule kõne allagi!

Lõvi
Lõvil on mehe suhtes väga kõrged ootused ja tema südame võidab see, kes suudab neile ka vastata. Kasuks tulevad ka intelligentsus ja loomingulisus.

Neitsi
Neitsi peab olema ettevaatlik, ta tahab endast anda kõik, et teisel hea oleks, seega on teda kerge ära kasutada. Kui sa aga hoiad end, leiad lõpuks mehe, kes suudab sind sama palju armastada kui sina teda.

Kaalud
Kaalude esindaja tahab enesekindlat meest. Seda ei tohi aga ajada segamini arrogantsusega. See pole loomulikult veel kõik — Kaalude kaaslane peab olema ka väga hoolitsev ja hell.

Skorpion
Skorpioni kõrvale on vaja kannatlikku meest. Kuigi sul on suur süda, suudad sa olla ütlemata tujukas. Sinu kallim peab olema väga-väga rahulik ja mõistev.

Ambur
Amburi elu on kõike muud kui igav või rutiinne! Temaga suudab sammu pidada vaid mees, kes viitsib võtta igasuguseid trikke ette.

Kaljukits
Sa oled väga töökas ja pühendunud sellele, millega tegeled. Seega vajad enda kõrvale meest, kes sind alati toetab.

Veevalaja
Sõnn on müstiline ja armastab salapära. Ta otsib meest, kes on kunstnikuhingega. Talle on oluline, et mehel on oma põhimõtted, mida ta ka vajadusel kaitseb.

Kalad
Sa oled suur unistaja ja tegutsed ka selle nimel, et kõik unelmad täide läheks. Teinekord on su maailm lihtsalt väga kaootiline. Kaksikuid tasakaalustab mees, kes on kahe jalaga maa peal.

Allikas: Allwomenstalk