Päikeseenergia on seotud julguse, tugevuse ja sihikindlusega ning me saame seda teadlikult äratada kehas ka läbi hingamispraktika. Päikesehingamine on mõeldud päikeseenergia äratamiseks ja talletamiseks kehas päikesevaeseks ajaks ning seda on väga hea teha hommikul.

Harjutus: 5 minutit päikesehingamist

NB! Kui sa oled beebiootel või on sul kõrge vererõhk, siis palun tee päikesehingamist ilma hinge kinni hoidmata. Tõsisemate terviseprobleemidega konsulteeri alati enne, kui seda harjutust teed.

1. Leia endale mõnus istuv asend, sule silmad.

2. Suru vasaku käe pöidlaga kinni vasaku ninasõõrme pool ja hinga sisse paremast ninasõõrmest. Seejärel suru sõrmedega kinni mõlemad ninasõõrmed ja hoia hinge kinni 5–10 sekundit. Hinga välja vasakust ninasõõrmest, hoides kinni paremat poolt.

3. Jätka hingamist eelpool kirjeldatud viisil. Kui sa oled leidnud endale sobiva rütmi, siis kujuta ette, kuidas kuldne valgus voolab sisse hingates paremast ninasõõrmest ja täidab sinu vasaku ajupoolkera punase, kuldse ja kollase valgusega.

4. Kui sa hingad välja vasakust ninasõõrmest, siis kujuta endale ette, et vabastad väsimuse ja loiduse. Tee sama ka vasakust ninasõõrmest sisse ja paremast välja hingates.

5. Jätka päikesehingamist 5 minutit, et päikeseenergia saaks kehas voolama hakata.

6. See harjutus võiks olla üks osa igapäevasest spirituaalsest praktikast.

Jaga
Kommentaarid