Nimelt on horoskoobi kohaselt neli tähemärki, kellel on täielik lobapidamatus ja kes võiksidki lihtsalt terve päev rääkida.

Kaksikud

Kaksikute tähemärgist inimene tegeleb alati mitme asjaga korraga ja kuna talle endale tundub tema elu nii huvitav, tahab ta igat detaili sellest oma kõrvaloleva isikuga jagada, olgu see siis tema elukaaslane, vanaema või juhuslik tuttav. Samuti on tema jaoks oluline kedagi uut tundma õppides alguses maha pidada üks tundeline vestlus, kus lahatakse läbi kõik olulised teemad.

Jäär

Jääral on iga asja kohta tugev oma arvamus ja ta ei kõhkle kunagi, et seda häälekalt avaldada. Muidugi toob selline käitumine talle kuhjaga probleeme ja vaidlusi, aga see teda ei heiduta. Vaidlemine on ju uus suurepärane võimalus end tühjaks rääkida ja uuesti oma arvamust avaldada.

Veevalaja

Ehkki muidu on Veevalaja sodiaagimärgist inimesed pigem vaiksed ja omaette hoidvad, siis olenevalt teemast suudavad nad mõne inimesega hästi sobitudes tundide viisi sügavalt filosofeerida. Kui mõni teema on nende jaoks südamelähedane, olgu see siis midagi poliitikast, kunstist või psühholoogiast, võivad nad tundide viisi sellest kirglikult rääkida.

Lõvi

Lõvid tunnevad, et terve maailm on nende lava ja nad omavad pidevat soovi esineda ja kõige enam meeldib neile rääkida, lugusid oma elust jutustada. Kui nad on juba alustanud, ei suuda nad enam pidurit tõmmata, eriti juhul, kui see lugu ongi päriselt nende endiga juhtunud. Õnneks on nad enamasti humoorikad ja oskavadki häid lugusid rääkida.

Allikas: Thought Catalog