Siit leiad mõningad nõuanded:

Hommikusöök on oluline!

See, mida sööd hommikuks, määrab su enesetunde terveks päevaks. Seega ära söö jama, tee endale korralik ja toitev hommikusöök: puder, puuviljad või keedetud muna on ideaalsed valikud. Ja ära unusta juua piisavalt vett!

Vähenda aega sotsiaalmeedias!

Kui hommikul esimese asjana oma telefoni haarad, veedad seal tõenäoliselt vähemalt kümme või isegi rohkem minuteid. Selle ajaga jõuaksid juba palju targemat teha. Telefon haara kätte alles peale hommikusööki. Nii saad hommikut alustada rahulikult ja keskenduda eesolevale päevale.

Plaani oma päeva!

Loomulikult on aeg- ajalt mõnus lasta ajal ja päeval lihtsalt kulgeda kuid planeeritud päev on oluliselt efektiivsem. Mõtle hommikul läbi kõik käigud ja vajalikud tegevused, sest nii saad juba varakult aru, kuhu minna ja mida teha, et kõik tehtud saaks.

Vali õnnelik olemine!

Isegi kui väiksed asjad sind juba hommikul endast välja viivad, näiteks halb teenindus kohvipoes ja trügija bussis, siis proovi seekord nii, et sina ei lase neil emotsioonidel enda üle võimust võtta. Otsusta olukorda suhtuda hoopis teisti- positiivselt!

Ära alahinda une tähtsust!

Kui oled öösel oma une korralikult täis maganud on sinu päev palju produktiivsem. Seega, isegi kui valged ööd tunduvad liiga ahvatlevad, et veel magama minna, siis hommikul ärgates tead, et see oli ainuõige otsus.

allikas: allwomenstalk.com