Kas Sa teadsid, et inimesed on juba loodud nii, et nad soovivad enim endast rääkida? Nii et tegelikult piisab, kui tunned teise poole vastu siirast huvi, sest nii jätkub juttu kauemaks teie mõlema jaoks, kuna saate enda mõtteid jagada. Kuid ära unusta, et ainult endast rääkimine edasi ei vii – vestlus on siiski mõlemapoolne.

USA tutvumisportaalides on kasutusel palju erinevaid icebreaker’eid ehk jäämurdjaid, mida vestluse alustamisel kasutada, kuid millised küsimused ja teemad kõnetavad Eesti vallalisi? Eksperdid soovitavad esimesel kohtingul vabamat õhkkonda hoida ja teemadega mitte liiga isiklikuks minna.

Professor John Gotmann, kes on aastakümneid uurinud paarisuhteid USA-s, on oma meeskonnaga välja töötanud 44 küsimust, mida kohtingul küsida, et tuua vestlusesse särtsu ja muuta seda sügavamaks.

Tutvumisportaal MeetnFly uuris 150 Eesti mehe ja naise käest, millistele küsimustele vastates nad ennast mugavalt tunnevad, ning jagame vastuseid ka Sinuga, et Sul oleks mugavam teise poolega suhelda. Samuti võid neid küsimusi kasutada, kui tunned, et vajad vestluse arendamisel abi!

Millised küsimused olid meeste ja naiste seas kõige populaarsemad?

· Mida Sulle meeldib vabal ajal teha?

· Mis on Sinu lemmikuim aastaaeg?

· Kirjelda enda unistuste kodu.

· Kas on midagi, mida Sa tahaksid õppida?

· Mida Sulle meeldib puhkuse ajal teha?

Millised küsimused olid veel populaarsed?

· Mis Sulle Sinu töö juures meeldib?

· Milline väike asi teeb Su päeva alati rõõmsamaks?

· Kirjelda enda ideaalset hommikut.

· Mille üle Sa uhke oled?

· Milline on olnud Sinu lemmikpuhkus? Mis Sulle selle juures meeldis?

Loodame, et said mõtteid, mida uuelt tutvuselt nii kohtingul kui ka virtuaalses maailmas küsida! Miks mitte võtta küsimused koos ette ja nendele kordamööda vastata?