1. Kõik, mis toimub magamistoa seinte vahel

Sul ei ole mingit vajadust jagada oma intiimelu sotsiaalvõrkudes. Isegi siis, kui sul on kaugsuhe oma kaaslasega, on parem, kui sa saadad talle privaatsõnumi, selle asemel et kõikidest detailidest avalikult rääkida. Oma intiimelust suhtlusvõrgus rääkimine näitab sinu ebaküpsust ja paneb ohtu sinu suhte usalduse.

2. Isiklikud asjad

On asju, mis on väga isiklikud ja on osa ka sinu kaaslase elust. Ilmselt ei hindaks ta sugugi seda, et neist asjadest Facebookis avalikult kirjutad.

3. Hoidke oma kallid ja musid endale

Tõenäoliselt kutsute te teineteist armsate hüüdnimedega, aga see pole sugugi miski, mida kõik teadma peaksid.

4. Pildid, mida su kaaslane levitada ei tahaks

Kui sa peaksid pildistama oma kaaslast samal ajal, kui ta magab suu lahti, siis seda pole vaja kõigiga jagada.

5. Suhteprobleemid

Kõik see, mis leiab aset sinu ja su kaaslase vahel, peab jääma teie kahe vahele. Kui sa nõu vajad, siis pöördu mõne spetsialisti poole. Ära jaga teistega oma probleeme, sest sa võid seda hiljem kahetseda.

6. Iseendast tehtud musipildid

Mitte kedagi ei huvita sellised pildid. Ja üldse pole hea toon näidata tervele maailmale oma intiimseid hetki.

7. Kallid kingid

Paljudel on kombeks jagada pilte teistega kingitustest, mida nende elukaaslane neile kinkinud on. Aga siin tuleb ettevaatlik olla ja arvestada teistega, kes endale selliseid kingitusi lubada ei saa.

8. Passiiv-agressiivsed postitused

Osadel on kombeks kirjutada oma elukaaslasele läbi sotsiaalmeedia ja paljastada kõik, mis suhtes toimub. Räägi parem oma kaaslasega ja ära otsi seda, et teised sulle kirjutaksid ja nõu annaksid, kui sa seda palunud pole.

9. Ära otsi heakskiitu

Sinule antud meeldimiste arv ei ole tähtis. Ära otsi teiste heakskiitu.

10. Äiast-ämmast negatiivelt rääkimine

Väldi kõike seda, mis puutub su elukaaslase vanemaid. Nad on lõppude lõpuks osa su kaaslase perest. Selline tegevus võib tekitada väga ebameeldivaid hetki.

11. Lahkuminemise põhjused

Kui sa tahad väljendada oma viha või kurbust, siis tee seda oma lähedastega.

12. Ära kirjuta kõigest ja kõigist

Mitte kedagi ei huvita, mida sa teed hommikust õhtuni. Tee sotsiaalmeedia postitusi ainult siis, kui sul midagi olulist öelda on ja jää mõistlikkuse piiridesse.

Allikas: Kodused Lood