Kas oled kuulnud väljendit orgasmilõhe? See tähendab asjaolu, et heteroseksuaasetes suhetes kogevad mehed kaks korda tõenäolisemalt orgasme kui naised. Väidetavalt umbes 65 protsenti naistest kogevad orgasme vahekorra ajal, meestest aga lausa 95 protsenti. Lisaks pole üks kümnest seksuaalselt aktiivsest naisest kunagi orgasmi kogenud.

Mida siis teha, kui vahekord ei lõppe sinu jaoks väga tihti orgasmiga? Kindlasti tasub selle nimel pisut tööd teha, sest orgasmid võivad ka suhte lähedasemaks muuta.

Üks viis tõenäolisemalt orgasmini jõuda on terve päeva jooksul siivutut alatooni partneriga hoida. Saada päeval partneriga mõned nurjatu alatooniga sõnumid või kanna seksikat pesu. Lisaks tasuks eelmängule rohkem aega panustada.

“Naiste kehad valmistuvad seksiks füsioloogiliselt umbes 15 minutit. 15-20 minutit eelmängu suurendab oluliselt võimalust, et naine saab orgasmi,” ütles seksuoloog Isiah McKimmie.

Viimasena soovitas McKimmie kaasata seksi kõik “vahendid”, mis käepärast on. “Oraalseks, stimuleerimine käega ning kirglik suudlemine eelmängu ajal suurendab veel orgasmi saamise tõenäosust,” ütles ta.

Allikas: The List

Jaga
Kommentaarid