“Olen ise vallaline ja mul on ka palju vallalisi sõbrannasid. Mõistagi on mul ka abielus sõbrannasid, kuid just vallalistelt kuulen nende kuramaažide kõige ahhetamapanevamaid lugusid. Need lood on seega naiste perspektiivist vaadatuna, kuigi kindlasti leidub selliseid “tegijaid” ka naiste endi seas.

Mees, kes peale kolme kuud kohtamist teatab, et pole tegelikult suhteks valmis. Mees, kes viib su ooperisse ja romantilisele õhtusöögile, ent ütleb siis, et tahab asjad “lihtsad” hoida ega soovi suhet. Mees, kes vastab su sõnumitele kuue tunni pärast või järgmisel päeval. Mees, kes arvab, et see on okei, kui ta ka teisi sõbrannasid lõbustab… Saate ilmselt mu mõttest aru.

Kujutage siis ette, mida tunneb minu väike lõunaeestlanna süda, kui mu kohtinguportaalist leitud kaaslane vastab alati mu sõnumitele mõistliku aja jooksul. Või annab jooksvalt teada, kui tal kiire on ja ta ei leia parasjagu mahti süveneda teemasse, millest ma parasjagu jahvatan. Ning ta vastabki pisut hiljem. Samal päeval, lubage lisada!

Nagu sellest kõigest veel vähe oleks, et üks moodne printsess minestama panna, annab ta ka justkui muuseas oma käikudest ja plaanidest teada. Ma ei pea seda temalt ise uurima. Näiteks mis üritusel ja kellega ta käis. Lisaks mainib ta ka jutu sees, kui tal järgmisel nädalavahetusel juba mingid plaanid või kohustused on. Ei mingeid nuputamisülesandeid! Mees, kes ei taha, et ma kodus küüsi näriks ja mõtleks, et mida ja kellega ta teeb, vaid räägib sellest ise avatud kaartidega. Mul pole kunagi varem nii normaalset suhte algust olnud.

Ei, ta ei ole lubanud mulle taevast kuud ja tähti alla tuua ega ole ka igavest truudust vandunud. Ta on lihtsalt NORMAALNE! Kummardan maani su ees, mu normaalne mees!”