Kaalud

Kas on vaja eraldi välja tuua seda ja lahti seletada, miks just Kaalude sodiaagimärgis sündinud inimesed on kõige kütkestavamad? Juba see tõsiasi, et Kaaludel on nii hea maitse, nad oskavad ennast väärtustada ja enda ilu esile tõsta. Nad on kahtlemata kõige silmapaistvamad tähemärgid, kõige võluvamad, kes ei jäta kedagi ükskõikseks.

Kaalud on hästi sarmikad, vaimukad ja terava mõistusega. Nad oskavad inimestega suhelda ning hoida oma suhteid. Kõikides nende suhetes valitseb harmoonia, sest nad hoiavad eemale konfliktsetest olukordadest.

Skorpion

Jah, sa lugesid õigesti. Skorpion on küll tihti oma halva kuulsuse ohver, aga samas teavad kõik, kui paeluv isiksus tal on. Kes suudaks talle vastu panna? Ta on salapärane, isegi müstiline, ta on tulise pilguga, kes ei lase kunagi kellelgi oma jalgadel talluda.

Ta on tulise loomusega, üheaegselt müstiline ja reaalne, kes vajab kirglikku suhet. Ta on särava isiksusega ega jäta kedagi ükskõikseks.

Ambur

Oma hinges on ta suur seikleja, ta on oma võlude ohver. Talle meeldib palju reisida, külastada uusi söögikohti, muuta oma elu põnevaks. Tal ei ole aega, et kodus istuda.

Ta on laia silmaringiga, avatud meelega ning võtab elu filosoofiliselt. Ta otsib tarkust ning elu mõtet laiast maailmast. Ta on võimeline muutma oma mõtted konkreetseteks tegudeks, ta teeb kõik, et viia ellu oma eesmärke.

Allikas: Kodused Lood