Esimest James Bondi kehastas Sean Connery. Ta mängis 1962. aasta filmis „007: Dr No“ sitket agenti, kes armastas kirglikult kiireid autosid, kauneid naisi ja martiinisid – raputatud, mitte segatud. 007 filmid saavutasid kohe edu ning nüüd on Roger Moore, George Lazenby, Timothy Dalton, Pierce Brosnan ja viimasena Daniel Craig mänginud maailmakuulsat agenti, kellel on luba tappa, juba pea seitse aastakümmet.

2011. aastal austas Tallinna Šoti klubi Sean Conneryt eesti skulptori Tiiu Kirsipuu loodud büstiga.

Alates 1. oktoobrist on teil võimalus teha kõigist filmidest isiklik edetabel, kui Viaplay esitleb Bondi maratoni ja teeb korraga kättesaadavaks kõik olemasolevad filmid. Vaatamist jagub kaheks päevaks, neljaks tunniks ja viiekümne kuueks minutiks!

Viaplays saab kõiki James Bondi filme näha tänu haruldasele NENT Groupi ja MGM-i vahelisele kokkuleppele. Kõik 24 James Bondi filmi ja mitteametlik „007: Ära iial ütle iial“ Sean Conneryga peaosas on Viaplays saadaval alates 1. oktoobrist 2021.

Seega, kui olete suur Bondi fänn või lihtsalt armastate häid märulifilme kaunite neidude, kiirete autode ja meeldejäävate pahalastega, on aeg maha istuda, haarata martiini – raputatud, mitte segatud – ning lülitada sisse Viaplay.

Ära iial ütle Bondile iial kodulehel www.viaplay.ee

Nordic Entertainment Group on Põhjamaade peamine voogedastusettevõte, kes pakub Viaplay voogedastusplatvormi kõigis Balti riikides. Viaplay vaatajatel on ainulaadne võimalus nautida tipptasemel elavesituses spordisisu, parimate rahvusvaheliste filmide valikut, auhindadega pärjatud telesarju, kvaliteetseid Viaplay originaalfilme ja lastesisu. Viaplay pakub kohalike subtiitritega kvaliteetset meelelahutust kõigile pereliikmetele. Ainulaadset sisu saab vaadata kus tahes, millal tahes ja peaaegu igast seadmest. Viaplay võimaldab mitmel kasutajal vaadata Viaplayd korraga samas kohas ja tellimuse saab igal ajal lõpetada.
Jaga
Kommentaarid