Siin on mõned kasulikud näpunäited, mis aitavad kiusatusele vastu panna:

Ära jää istuma!

Teada on, et just teleka ees istudes ja lemmikseriaali vaadates tekib vastupandamatu soov end hea ja paremaga ümbritseda. Esimene reegel on muidugi see, et ära tee seda. Jäta kiusatused pigem ohutusse kaugusesse ja sinna kuhu nad kuuluvad ehk kööki.

Samuti tee reegel, et liiga pikaks teleka ette istuda ei jää. Näiteks kui tuleb reklaami paus, sisusta see liigutamisega- voldi pesu kokku, pühi tolmu või kasta lilli.

Ainult üks amps!

Kui tõesti on suur soov millegi järele, siis sea omale reegel, mida ei tohi rikkuda. Näiteks, kui isutab jäätise järele, siis luba endale vaid üks kuulike ja mõtle- homme jälle!

Veena end ümber

See on kasulik oskus, mida selgeks saada. Kui tekib vastupandamatu soov süüa veel üks pitsatükike, siis mõtle, et sul on ju tegelikult kõht täis ja seda pole vaja. Olgugi, et see on vee ahjusoe ja maitsev- sa ei ole enam näljane!

Joo klaasike vett

Vee joomine tekitab hetkega täiskõhu tunde ning "petab" sind ära. Sageli annavadki erinevad isud hoopis märku sellest, et kehas on vedelikupuudus ning peale klaasikest vett kaovad ka kiusatused.

allikas: allwomanstalk.com