Ta ei soovita mitte mingil juhul teha traditsiooni päevadest, kus võib süüa mida iganes. Samas pooldab ta patueineid. Itsines usub, et aeg-ajalt toiduga patustamine võib pikemas perspektiivis kasulik olla, sest aitab meil ree peal püsida. Vahetevahel toidust tõelise naudingu saamine võimaldab meil ülejäänud ajal piirangutest kinni pidada.

"Ma olen veendunud, et patueined pole kõigile hädavajalikud. Igaüks peaks enda jaoks sobiva viisi leidma. Kui sul on raskusi tervislikuma toitumisplaaniga kohaneda või isudele vastu panna, siis võib patueine abiks olla. Sellisel juhul vähendab see stressi ja võimaldab pisut paindlikkust," õpetab fitness guru. Tema sõnul on toidualaste reeglite leevendamisel ja stressisöömisel oluline vahe. "Usalda ennast, et teada saada, mis on sinu jaoks tervislik," julgustab ta.

"Pea meeles - see on patueine, mitte patupäev! See ei tähenda, et võiksid valimatult ükskõik mida suhu kühveldada. Harjuta teadlikku söömist, olenemata sellest, kas patustad natuke või sööd tervislikult. Oma tervise ja figuuri osas tasub alati silmas pidada pikemaid eesmärke ja vastavaid harjumusi juurutada," ütleb Itsines.

Allikas: www.kaylaitsines.com

Jaga
Kommentaarid