Tõde on see, et paljud meist on koos inimesega, kellel on omad puudused. Nii nagu igaühel meist. Võtmesõna siin on aga see, et me ei peaks neile keskenduma, vaid proovima neist mööda vaadata.

Just need on kaks asja, mida head naised ja abikaasad oma mehe heaks teevad.

Ära proovi teda muuta

Meil kõigil on omad miinused ja puudused, nii ka meie kaaslastel. Sageli ilmnevad need päris kiiresti, kuid siis loodame, et meil õnnestub kaaslasi oma käe järgi "vormida". Tegelikult ei ole sul võimalik oma kaaslast muuta.

Kui sa abiellud mehega, kellel on sinu silmis mõned puudused ning üritad teda hiljem muuta, siis usu, ta tajub seda ning tunneb seeläbi pidevalt, et ta pole sulle õige ega sulle ka piisav.

Näita, et sa teda ihaldad

Suhte alguses me suudleme, kallistame ja ütleme sageli, et igatseme oma kaaslast ja peame teda kõige ägedamaks! See on ilus aeg, mil tunneme, et oleme tõeliselt hinnatud ja armastatud. On säde ja särts, mis kandub igasse valdkonda.

Kui õige pea tuleb aga argipäev ja rutiin, ei tohiks me kaotada iha ja imetlust on partneri vastu. Nad vajavad pidevalt kinnitust, et nad on meie jaoks kõige olulisemad ning me ihaldame neid.

allikas: Yourtango.com

Jaga
Kommentaarid