See on iga inimese enda otsus, kas ta värvib neid või mitte, kuid kui otsustad halle kiharaid kanda, siis need nipid tulevad kindlasti kasuks.

Juuksur Christin Brown jagas nõuandeid, kuidas oma hõbehallide kiharate eest hoolitseda, et nad sind kõige paremini kaunistaksid.

1. Kasuta rosmariini

Kui üksikud hallid karvad on alles endast märku andmas, võib see viidata ka stressile. Ei tasu alahinnata stressi mõju tervisele, lisaks võib ta kutsuda hallid juuksed plaanitust varem kohale. Rosmariin on mõnede uuringute põhjal aidanud aeglustada hallide juuksekarvade lisandumise protsessi. Pealegi on rosmariinis kuhjaga antioksüdante, mis aitab üldiselt tervisele kaasa. Seega ära karda aroomset maitsetaime kas õhtu- või lõunasöögi või hoopis jookide sisse lisada.

2. Üleminek salkudega

Kui sulle meeldivad su hallid kiharad, aga tahad natuke põnevamat värvi lisaks, siis tasub kaaluda värvitud salke. Sedasi kumab ka halli, aga samas on põhitoon sinu eelistatud värv. “Üks võimalus on värvida nägu raamivad salgud hästi heledaks ja lisada sama värvi mujale juustesse,” kõneles Brown.

3. Kasuta hõbedašampooni

Tead seda lillakat-sinakat šampooni, mida blondiinid kasutavad? See on hea toonija ka hõbehallidele kiharatele. Sedasi saad lahti soovimatutest kollakatest toonidest. “Hallid juuksed näevad sedasi säravamad välja, lisaks annab šampoon neile kerge justkui sädeleva läike,” kõneles Brown. Kuna hallid juuksed võivad kergesti kollakaid toone välja näidata, tasub šampooni aeg-ajalt toonimise eesmärgil kasutada.

Allikas: MindBodyGreen