Küll aga on veel üks nõuanne, mida tasuks paremaks uneks proovida.

Ettevõtja ja kirjanik Thatcher Wine kõneles, et kuigi ta on täiskasvanu, armastab ta enda padjalossi. See võib tunduda küll midagi lapsikult, kuid Wine pidas silmas, et ta “pakib” end voodis patjade sisse. “Mul on väga rasked padjad, mille panen mõlemale poole endast, lisaks on üks padi põlvede all ja eriti pehme padi pea all,” ütles ta.

Pealegi – kas padjaloss ei kõla mitte vahvalt?

Selline asend aitab magada tal selili, mis on selgroole kõige parem asend. Sedasi ei saa end une ajal kõverasse asendisse tõmmata, mis võib hommikul lõppeda valusa kaela või alaseljaga. Unespetsialist Michael J. Breus kinnitas, et säärane asend aitab kehal kõige paremini puhata. Lisaks on võimalik head asendit ka küljel magades saavutada, siis tasuks padi panna aga põlvede vahele ning teine padi käte vahele, et saaksid üht kätt padjale toetada. Küll aga ei soovitata kõhu peal magada, sest siis kipub olema kael sundasendis ühel küljel.

Ei ole vahet, missugust asendit sa magamiseks eelistad padjad aitavad kehasõbralikumat asendit hoida ja seega paremini välja puhata.

Pealegi kas padjalossid ei kõla mitte vahvalt?

Allikas: MindBodyGreen

Jaga
Kommentaarid