Mida kaugemale on rasedus arenenud, seda keerulisemaks võivad mõned poosid osutuda. Seega tuleb kohandada oma lemmikasendeid või proovida avastada uusi.

Raseduse erinevates etappides tasuks katsetada just nende poosidega:

1. Misjonäriasend

Kui sulle meeldib misjonäripoos, kuid märkad, et kõhuke jääb ette, saate seda reguleerida nii, et sinu partner ei nõjatuks su peale, vaid oleks sinu suunas täisnurga all.

2. Lusikas

See on tõrkekindel raseduse seksiasend. Lihtsalt heida pikali, tagane külili olles õrnalt oma partneri poole ja kontrollige sügavust omavahelise põrkumisega.

3. Koerapoos

Kui sinu partner läheb liiga sügavale, võib see ebamugav olla, kuid enamasti on koerastiil raseduse ajal ideaalne, kuna sinu kõht jääb kummardades voodist ja partnerist eemale. Partner on sinu taga.

4. Cowgirl

Kui sinu partner lamab samal ajal, kui sina peal oled, ei avalda see teie beebile mingit survet ja võimaldab sul endal samal ajal ka kiirust ja sügavust kontrollida.

5. Istuv asend

Proovige seksida niimoodi, et sina istud toolil ja sinu partner saab sinu rõõmustamiseks kasutada oma peenist, keelt või sõrmi, kuidas iganes teile mugavam on.

Allikas: Red Online