Ehkki häkk võib esmapilgul veider tunduda, avaldavad TikToki tulemused meigikunstniku Charlie Riddle'ile muljet. Riddle ei ole veel proovinud külmutatud meigikäsna häkki, kuid talle pole võõras külmade temperatuuride kasutamine, et vähendada põletikku ja minimeerida pooride väljanägemist. Kuid meigikunstnik soovitab käsna hoida külmikus tunni asemel 20 minutit.

Ka dermatoloog Anar Mikailov nõustub, et külm aitab vähendada turset ja põletikku. "Seetõttu on näiteks metallist külm lusikas parim abivahend, kui ärkad hommikul paistes silmadega. Paistes ja põletikulist nahka võib aidata ka jaheda veega pihustamine või jaheda veega vanni võtmine."

Kuigi külmunud meigikäsna häkk võib sinu poorid väiksemaks muuta, on selle mõju siiski üürike. "Külmad vahendid nagu külmad näorullid võivad ajutiselt aidata vähendada pooride tekkimist, ahendades nahka, kuid selle mõju ei kesta pikalt," ütleb dr Mikailov. "Kui eemaldad näolt nii-öeda külmad tööriistad, läheb sinu nahk tagasi normaalsele temperatuurile ja sinu poorid näevad täpselt samasugused välja."

Seega on see väärt proovimist? Nii ja naa. Kindlasti on huvitav jälgida seda tulemust, kuid ei tohiks pettuda, kui õhtu lõpuks on poorid tavapärases suuruses.

Allikas: Shape

Jaga
Kommentaarid