Kohtumine tähtsa lauljaga

Benton kirjutab, et kui pääses omaenda klubi-show’dega esinema ühte peamistest luksushotellidest Arubal, tutvus ta ühe suure lauljaga Las Vegasest, kes tol õhtul saarel esines. Tema nimi oli Hal Frazier.

Benton läks pärast esinemist ta juurde ning ütles, et soovib küsida nõu. Pärast sõbralikku vestlust jäi kokkulepe, et saab temaga järgmisel päeval kella kolme paiku kokku. Päev hiljem oli ta suure õhinaga kohal juba enne kokkulepitud aega, kuid ta elevus vaibus sedamööda, kuidas voolasid minutid ja Hali polnud. Pärast kolmetunnist ootamist läks Benton ära.

Sama lugu kordus uuesti!

Järgmisel hommikul helistas ta staarile. Hal Frazier palus tulemata jätmise pärast vabandust, andis järgmiseks päevaks lubaduse kokku saada, ent ei ilmunud taaskord kohale. Ja nii kestis see terve nädala!

Viimaks, laupäeva õhtul teda taas oodates, sai sellest ninapidi vedamisest Bentonil lõpuks küllalt. Ta tõusis, et ära minna, kuid just sel hetkel peatasid teda tema hääl ja kaks hiiglaslikku kämmalt.

Kuulus laulja surus ta tagasi istuma ja selgitas, et oli tegelikult teda kogu nädala jooksul oma neljanda korruse rõdult jälginud. Tal oli teada isegi see, mida ja kui palju Benton oli joonud ning suitsetanud.

Justkui möödaminnes mainis ta, et Benton peaks mentoolsigarettide suitsetamise maha jätma. “Sa arvasid vist tõesti, et olen sedasorti mees, kes ei ilmu kunagi kohale, kas polnud nii,” küsis ta. Benton aga vastas: “Ei! Ma austan sind selleks liiga palju, et arvata, et jätsid põhjuseta tulemata. Aga mis siis toimus?”

Õppetund oli selline

Seepeale andis ta Bentonile elu parima nõuande ja koos sellega ka õppetunni. “Tuli välja, et asi, mida ta mulle õpetada oleks soovinud, paistis minus juba olemas olevat ja see kõlas — et ei tohi iialgi alla vanduda ja seniajani peab järjekindlalt katsetama, kuni võimaluse uks lõpuks avaneb. See oligi tema õpetus,” meenutab Benton. Ning ta sõnas tunnustavalt: “Sa tulid ikka ja jälle tagasi, mida iganes ma ka tegin.” Selline sisemine jõud ja järjekindlus paneb inimesed sinuga arvestama.

Jaga
Kommentaarid