Vaidlemine tähendab ka oma väärtushinnangutest, arvamustest ja ideedest kinnipidamist. Ja see on tegelikult ju suhtlemise osa.

Millised märgid viitavad aga sellele, et teie suhe ei ole korras?

Kannatused

Kui üks partneritest kannatab tõsiselt suhtes ettetulevate tülitsemiste tõttu, kui ta kehatemperatuur tõuseb ja südamerütm kiireneb, siis on tülitsemistest saanud tõsine probleem.

Teemad, mis korduvad tihti

Kui kogu aeg heidetakse ette ja tülitsetakse samade põhjuste pärast, on selleks siis religioon, raha, seks, laste saamine jne, siis võib see olla märgiks, et su suhe hakkab läbi saama.

Vägivald

Kui sinu kaaslane solvab sind sõnadega ja muutub labaseks või kasutab sinu suhtes vägivalda, siis ei ole saa öelda, et oled õiges suhtes. Sellisel juhul ära lase endaga nii käituda ning jookse.

Täielik vaikus

Kui üks partneritest sulgub iseendasse kohe, kui erimeelsus peaks tekkima ja keeldub igasugusest suhtlemisest, siis on su suhe halb. Käitudes niimoodi hoidub inimene dialoogist ega tahagi rääkida ning käitub täiesti arvestamatult teise inimese vastu. Tegemist on ühe manipulatsiooni vormiga, mida on laialdaselt täheldatud isiksusehäiretega inimeste juures.

allikas: Kodused Lood