Meie suhe on veel värske ja oleme vaid viis kuud lähedased olnud. Minu arvates on meie seks suurepärane. Aga ... detsembri alguses saatis ta mulle kulleriga kotitäie sekslelusid. Seal oli vibraatoreid, orgasmikreeme, anaalsekslelusid ja nii mõndagi muud, mille otstarvet ma ära arvata ei suutnud. Olen seksiteemadel avameelne ja enda arvates voodis üpriski hea. Ma naudin seksi. Aga appi, mida arvata sellest žestist? Kas meie voodielu tundub ainult minu jaoks hea?

Hakkasin kohe Google’ist vastuseid otsima. Ma ei saa ju esimese asjana oma mehele helistada ja oma hämmingut välja näidata. Kuigi me räägime omavahel kõigest, siis nii kaua me ka koos pole olnud. Seksiga rahulolematust ei ole ta kordagi välja näidanud. Esimese asjana sattusin õpetuste otsa, kui väga meestele suuseks meeldib ja kuidas seda tegema peaks. Kui uurida, kas naine on voodis halb, õpetab internet, kuidas voodis parem olla ja usutavasti tuleks mehele pakkuda tema lemmikut – suuseksi. Kui mees on nahistamise ajal oma soovi välja näidanud, siis olen seda alati teinud. Seksterapeudid rõhutavad siinkohal üksmeelselt, et esimene reegel oraalseksis on:

Naine peab ise tahtma suuseksi teha ja seda entusiastlikult välja näitama!

Nojah, selles osas saaksin kolme. Enamik mehi hindab kõrgelt tõsiasja, et tema naine naudib talle suuseksi tegemist. See, mis võtetega toimetatakse, pidavat olema teisejärguline. Olgu, suuseks mulle tegelikult meeldib ja lasen oma sisemise looma järgmine kord voodis lahti. Näitan selgemalt välja, et mulle meeldib see! Selle arusaamisega tõstsin maitsega oraalseksilibesti oma laual hunnikuse „Tean, mis tegema peab“.

Järgmisena oli mul näppude vahel pakike seksiisu tekitavaid nätse. Hakkasin nätsu närima ja lugema, mida need tegema peaksid. Nätsud sisaldavad looduslikke afrodisiaakumeid, mis peaksid mind himuraks seksikiisuks muutma. Antud hetkel oli ärevus domineerivaim emotsioon. Proovin neid imetabaseid libiidotõstjaid uuesti, siis kui on oht, et võib seksiks minna.

Vibraator!!! Kas minu uus kallim läheb kusagile pikaks ajaks ära? Ta ei viitsi minuga tegelikult seksida või miks ta mulle vibraatori saatis? Mul on klassikaline jänkuvibraator sahtlis olemas, ent see vibraator oli teistsugune. See oli kuldsete detailidega vibreeriv tupekuul G-punkti stimuleerimiseks. Pult oli ka kaasas. Äkki mees tahab rollimängu mängida ja toolil istudes pealt vaadata, kuidas ma voodis lamades üksinda orgasmi saan? Seda ma juba tean, et kui vibraator kliitoril surisema hakkab, on vaid minutite küsimus, kuni mööda seina üles ronida tahan. Kui aus olla, siis mehega koos on minu orgasmid hoopis teistsugused kui üksinda masturbeerides. Ma ei vahetaks ühte teise vastu, ent need on lihtsalt väga erinevad orgasmid.

Nüüd hoian hinge kinni ... klistiirpuhastaja ja vibreeriv anaaltapp. Nüüd on aeg maaletooja kodulehel uurimistööd tegema hakata, kuidas anaalseks käib. Olen anaalseksi peale mõelnud, ent pole mitte kunagi proovinud. Orgasminärvid ulatuvad kliitorist vagiinasse, aga tagumise kanali seinad on mõnunärvidest pungil. Vibratsioonid on mu voodipartneriks olnud aastaid, vaatamata sellele, kas mul on kallim või mitte. Klistiirpumbast ma saan aru. Ilmselgelt sain oma uuelt kallimalt sooviavalduse anaalseksi proovida. Peenis olevat esimeseks anaalkogemuseks liiga suur ja tuleb alustada väiksematest mõnuvahenditest.

Õnneks olid kõik tooted kotis kinkepaberis ja ma ei pidanud häbi tundma, et mida see kuller minust nüüd küll arvab.

Kullerikotist tuli välja veel purgike orgasmikreemi ja vedel vibraator. Üks käib vagiinasse ja teine kliitorile. Need proovisin kohe ära. Veri hakkas allpool vööd nii seestpoolt kui ka välimisel osal vemmeldama. See viis mõtted ikka seksile ära. Panin selga pesu, mis oli kotikese põhjas, saatsin mehele sõnumi „Ma ootan sind!“ ja lisasin pildi endast selles uues seksikas pesus.

Kui ma oleksin voodis halb, siis oleks ta vast midagi öelnud või ma oleksin märganud tema rahulolematust. Küllap ikka! Otsustasin, et ei mõtle üle ja lasen looma endas valla. Puhas teadmine, et kogen midagi teistsugust ja uut, vabastas minus dopamiinilaviini.

Hiljem oleme korduvalt koos oma sekslelude arsenali täiendanud ja see on tõeliselt meeli vabastav. Lubasin Musta Pantri perenaisel Innal oma lugu jagada. Sekslelude magamistuppa toomine ei ole märk, et suhtega on midagi korrast ära. Vastupidi – see on märk usaldusest ja lähedusest.

Vallatuid naudinguid ja kordumatuid elamusi uuel aastal!

Katrin

Jaga
Kommentaarid