Perekonna mustadeks lammasteks tituleeritud liikmed on tunnistanud, et pere suhtub neisse halvasti, halvemini kui teistesse lähisugulastesse, neid ei aktsepteerita, nende valikuid peetakse valedeks ja nad ei ole pereüritustele eriti teretulnud.

Kuid millised märgid annavad sellele veel kinnitust?

Sa näed teistsugune välja

Sellest saavad aru nii sinu vanemad, sugulased, kui ka naabrid. Kõik imestavad, et kuidas sina saad olla hoopis teistsugune kui sinu vanemad või õed- vennad. Olgu erinevuseks siis juuksetoon, silmavärv või hoopis riietumisstiil.

Sa ei ole kellegagi lähedane

Sinu pereliikmed ei ole telefonis kiirvalimise all, sa suhtled nendega harva ning ei tea detailselt nende eludes toimuvast.

Sa valisid teise karjääri

Kui teie peres on kõik arstid ja sina olid see, kes läks näitlemist õppima, siis võid end ise tunda kõrvalejäätuna, sest keegi peale sinu seda valikut ei ole mõistnud.
Sinu valik ei tundu pereliikmetele kuigi targa otsusena, nii et igal perekondlikul koosviibimisel on see ühel või teisel viisil välja toodud.

Teil pole midagi ühist

Oled sportlaste peres ainus, kes ei oska palli lüüa või ekstravertide peres ainus häbelik. Sul õnnestub alati erineda oma ülejäänud perest.

Sind kutsutakse alati viimasena

Olgu tegemist sünnipäeva või väljasõiduga, sina oled see, kes saab viimasena kutse. Su perekond ei tee sellest saladust, et sa ei ole nende lemmikinimene, kuid siiski ei taha nad seda nii äärmuslikult välja näidata, et jätta sind hoopiski kutsumata.

allikas: YourTango