Seetõttu võib aasta alguses vabalt anda lubadused täita oma tassi ja saada õnnelikumaks. Dalí jagab viite põhimõtet, kuidas oma unistused päriselt ellu viia!

Unista enda unistusi

Dalí tõdeb, et vahel võtame kogemata kellegi teise unistuste ja kaaperdame selle enda omaks, kontrollimata, kas see päriselt läheb su enda sisemiste soovide ja unistustega kokku. Seetõttu tasuks kindel olla, et unistused on ikka sinu enda omad. Vali tegutseda kerguses Plaanide loomine on põnev, aga suurim väljakutse on oskus ka pärast plaani tegemist mitte hakata end sundima, vaid tegutseda kerguses. Kui kergust pole, ära hakka rapsima.

Hoia terviklikku elu tasakaalu

Õnneuuringud näitavad, et õnne (ja ka suurema sissetuleku) toob elu terviklik ja tasakaalustatud elamine, mitte liigselt tööle ja karjäärile keskendumine. Seega soovitab Dalí hoida tasakaalu vaimse, emotsionaalse ja sotsiaalse aspekti vahel, pöörata tähelepanu lisaks töistele eesmärkidele ka eraelule, unele, füüsilisele aktiivsusele, lähedusele, üksiolekule jne.

Hoia tähelepanu 50% väljapool, 50% enda sees

Harjuta tähelepanu jagama võrdselt, hoides alati poole oma tähelepanust enda sees, endal. Nii ei väsi sa sedavõrd ruttu ega hülga ennast oma suures tegutsemises.

Lase sel sündida!

Dalí paneb südamele, et mida iganes sa uuelt aastalt soovid ja plaani võtad, luba universumil endal see asi sulle tuua. Natuke vähem nõudmist ja natuke rohkem energiatega mängimist!