Kannad huulepulka huulte äärtest keskele

Õige viis huulte värvimisel on alustada huulte keskelt ja liikuda väljapoole. Kui värviga keskelt liikuma hakkad, annab see sulle suurema kontrolli ja vähendab tõenäosust, et liigud huulejoonest välja. Kasuta kas pintslit või sõrme.

Kannad puudrit üle terve näo

Kanna puudrit vaid teatud kohtadele, sellest täiesti piisab. Soovitatav on puudrit kanda silmaalustele, otsaesisele, ninale ja lõuale, sest need on kõige õlisemad kohad näol. Ära puudriga üle pinguta, see toob naha ebaühtlused, näiteks vistrikud, rohkem esile.

Kammid juukseid juurtest alates

Selline juuste kammimise viis põhjustab juuste katkemist. Õige viis on juuksed jaotada osadeks ja seejärel liikuda alt ülespoole. See aitab juukseid paremini ka lahti harutada.

Kannad parfüümi otse kõrvade alla või juustele

Kui soovid, et parfüüm peale piserdamist kauem kestaks, siis kandke seda nahale kohe peale naha niisutamist. Juustest hoia oma lõhnaõli kaugel, sest selles peitub alkohol kuivatab su kiharaid. Samuti ei tohiks parfüümi nahal laiali hõõruda, sest hõõrudes nahk soojeneb, vabastades looduslikud ensüümid, mis omakorda lõhna muuta võivad. Kandke oma parfüüm riietele või kõrvade kohale.

Enne küünte lakkimist raputad küünelakki

Võib-olla teete seda vedeliku ühtlustamiseks või selle konsistentsi vedeldamiseks. Milles põhjus ka ei peitu, laki raputamine muudab teie maniküüri vaid koledamaks. See püüab õhu kinni ja tekitab teie küüntele vaid mulle.

Kannad šampooni juustele kohe peale nende märjaks tegemist

Selle asemel, et juukseid kiirelt märjaks kasta ja kohe šampoon juustesse määrida, tasuks juukseid pikemalt vees leotada. Kui juuksed on märjemad, kulutad ka vähem šampooni.

Milline neist oli kõige üllatavam? Kas oskate veel taolisi halbu harjumusi välja tuua?

Allikas: Brightside

Jaga
Kommentaarid