Identiteedi varjamiseks kasutavad sõbrannad oma saates varjunimesid. Svingerite kogukonnaga liitusid nad nelja aasta eest, kui otsustasid 15 aastat kestnud abielusid vürtsitada.

Ams tunnistab, et see oli tema jaoks elumuutev. Nii tema abielu kui ka seks muutusid palju paremaks ning aitasid tal ilma lahkuminekuta mõista, milline ta seksuaalselt ilma oma abikaasata on.

Sõbrannad hakkasid teineteise abikaasadega seksima peale kaheaastast perioodi, kus mõlemad juba teiste inimestega voodielu vürtsitasid. Peale meeste esmast jagamist pole nad kordagi suhtlust katkestanud. Nad käivad jätkuvalt topeltkohtingutel ja seksivad teineteise abikaasadega.

Kui esmakohting kestis kaks päeva, said nad aru, et tegemist on millegi erilisega. Juba esmakohting pikenes, sest Kat, Adams ja nende mehed said niivõrd hästi läbi ning olid koheselt tekkinud omavahelise keemia üle üllatunud. Amsi sõnul on üsna haruldane, et svingerite paaril on nii hea omavaheline klapp. Vahel tekib side vaid ühe mehe ja naise vahel ning mõnikord ei saa naised omavahel absoluutselt läbi. Nende puhul on tõmme aga kõigipoolne.

Kohe järgmisel päeval pärast esmakohtingut läksid paarid koos kunstinäitusele, nautides üksteise seltskonda. Kat ei usu, et oleks selliselt kunagi teise paariga aega veetnud. Pärast seda kohtingut alustasidki naised koos taskuhäälingu tegemist, et ka teistega jagada üksi ja koos kogetut.

Ams lisas, et oma abikaasaga seksivad nad endiselt, kuid ta on lihtsalt väga õnnelik, et on svingerite kogukonna näol leidnud suure perekonna, kellega lisaks seksile regulaarselt koos aega veeta.

Allikas: Insider