Uuringute järgi seksivad iganädalaselt ainult 25% paaridest. Õnnelikud on need 19% värske suhte omanikud, kes seksivad nädalas 23 korda. 10% paaridest võivad aasta mööda lasta enne, kui jälle füüsilist lähedust teineteisega naudivad. Ent 1% inimkonnast on aseksuaalsed ega oma mingisugust soovi kallimaga seksida. Enamik meist võib mingil eluhetkel end aseksuaalsena tunda, kuna igasugune huvi seksi vastu on kadunud. Aseksuaalsus on siiski kaasasündinud seksuaalne orientatsioon. Ajutine libiido langus on reeglina tervisemure, töö- või suhtestressi tulemus. Tugeva põntsu annavad kindlasti väikesed lapsed ja nendega kaasnev puudutuste üleküllus kombinatsioonis unetute öödega. Seksiisu kadumine, see on nagu sportliku vormi kadumine, see ei tule iseenesest tagasi, kui sa mitte midagi ette ei võta.

Üks tahab kallistada ja seksida, teine aga telekat vaadata

Hinnanguliselt 30% inimestest vajavad füüsilist lähedust selleks, et end armastatuna tunda. Tõenäosus on suur, et sinu kaaslane eelistab kallistustele ja seksile kvaliteetaega teatris või kinos. Eriti keerulised on kaugsuhted, kus üks pool tunneb seksipõua piinavat agooniat. Kuidas suhe toimima panna, et suure läheduse vajadusega kallim ei jääks tähelepanuta?

Armastuse keeleks nimetatakse neid tegevusi ja žeste, mis kallima jaoks toovad kohale sõnumi, et teda armastatakse. Armastuse keeli on kokku 5: füüsiline lähedus, tunnustus, kvaliteetaeg, kingitused ja teenimine. Esimesed kolm tüüpi on kõige levinumad. Seks ja puudutused on pjedestaalil esikohal nende jaoks, kellele sõnad on kui tühi tuul, kingituse saamine on lihtsalt tore asi. Suhte püsimise nimel on oluline mõista iseenda ja oma kallima primaarset armastuse keelt. Ilma sellest kõnelemata jääb hing kurvaks ning voodi külmaks.

Ettevaatust seksialgatusele korvi andmine teeb haiget!

Füüsiline lähedus kui armastuse keel ei tähenda ilmtingimata ainult suurt seksiisu. Mõne sekundilised kallistused, käe silitus teenivad samuti hästi oma eesmärki armastuse sõnumi edastamisel. Aga ettevaatust seksialgatusele negatiivse reaktsiooni saamine võib teha füüsilise lähedusega armastajale haiget! Tema vajadustesse ei tohi suhtuda kergekäeliselt. Suhtenõustajad soovitavad kokku leppida seksipäevad. Just nii! Kui sina tead ja tema teab, millal seksiks läheb, võtab see palju pingeid maha... kas täna läheb asjaks või mitte? Üks loodab pääseda, teine aga loodab näkkamisele. Kindlate päevade korral hakkab ka mõte liikuma, mida põnevat võiks täna magamistoas korraldada. Lapsed jõuab suunata organiseeritud tegevusele, nagu näiteks Xboxiga hullama või multikaid vaatama.

Kaugsuhte päästab äpist juhitav vibraator, mis võimaldab kallimal ka teisest maailma otsast kontrolli haarata ning kallima orgasmi mõnulaineid juhtida.


Domineeriv või alluv seks mis sellel armastusega pistmist on?

Kui ma talle piitsa ei anna, kas see tähendab kohe, et ma ei armasta teda? Füüsilisel lähedusel on palju erinevaid vorme. Hellitav puudutus sisestab mõne jaoks turva- ning lähedustunnet. Teise jaoks on õrnused üksinda igavad kui öö. Värvilisemad pliiatsid ootavad voodis tulevärki: ahelad, pesu, piitsad, käerauad, ettevalmistus... Kõige olulisem on näha oma kallima silmis entusiasmi seksimisel. Meritähed sobivad nende jaoks ainult ookeani põhja kaunistama.

Planeeritud seksistsenaariumi ellu viimine valmistab füüsilise nautleja jaoks suurimat rõõmu. Olgu selleks siis hellitav massaaž kallima poolt, üllatus seksikas pesus daami näol või ahelad voodi päise küljes üleskutsega „Mängi minuga“.

Vallatu ÖÖ lisab särtsu ja kütab kirgi. Komplektis on Zeus kliitoril vibreeriv peeniserõngas ning Horny Jar kliitori orgasmikreem. Kanna orgasmikreem temakese kliitorile ning masseeri. Temakese mahlad hakkavad jooksma, ta tunneb erutust… Seejärel aseta Zeus peeniserõngas peale ning lülita sisse. Ta on valmis ja ootab seda, mis edasi juhtuma hakkab.

Käesolevast talvest ilmselt mingeid eredaid sündmusi kuigipalju meelde ei jää. Pandeemia kogub tuure ning kodus olemist on rohkem. See on parim aeg lisada vürtsi sinna, kus seda kõige rohkem vaja on magamistuppa. Boonusena tunneb sinu kallim, et teda päriselt ka armastatakse.

Vallatuid naudinguid!

Sinu

Must Panter


Jaga
Kommentaarid