Kui tänavatel ja Tinderis on nii palju üksikuid naisi, pole mingi ime, et 40% paarisuhetest on pihta saanud armukese noolega. Ühest küljest on see vallaliste naiste jaoks hea uudis – füüsilise läheduse joaks on aken olemas. Teisest küljest on tuhanded naised õnnetult petetud.

Vallalise naise parim armuke – kliitorit imev ja G-punktil vibreeriv No Twenty

Suhtesse tekib lõhe pikalt enne seda, kui armukesejahile minnakse. Suhtenõustaja kabinetti jõuavad paarid pahatihti siis, kui on juba hilja. Paariteraapia on oma olemuselt enamiku jaoks ääretult ebamugav. Teraapia ei ole nagu helesinine laguun, vaid pigem nagu mudamülgas. Mitte keegi ei naudi olukorda, kus kallim loetleb tema puuduseid ette, nagu oleks tegemist neljaleheküljelise kiirtoidumenüüga. Paarid tülitsevad kõige võimaliku pärast: seks, raha, lastekasvatamine, töö- ja eraelu tasakaal, prioriteedid, sõbrad, raha. Juurpõhjused, miks teineteisest võõrandutakse, on ühed ja samad:

  • üks hindab spontaansust, teine vajab planeeritust ja läheb lukku kõige peale, mida peab lühikese etteteatamise ajaga tegema hakkama;
  • üks elab hetkes, ent teine väärtustab tuleviku ülesehitamist;
  • ühele meeldib aeg-ajalt kallimast eraldi olla, kas oma sõpradega või siis täiesti üksinda, teine aga tunneb end hüljatuna iga kord, kui teda ei kaasata;
  • üks tahab, et tüli korral mõistaks kallim tema vaatenurka enne, kui ta lahenduste otsimiseks valmis on. Teine tahab aga kohe lahendama hakata ega huvitu kuulamisest.


Enamasti on tegemist eriarvamustega ja meile kõigile meeldib arvata, et just minul on õigus! Tülitsemine iseenesest ei ole märk halvast suhtest. Murekoht tekib sellest, kui tülisid ei lahendata ära ja jäetakse kaane alla käärima. Kallim lakkab ühel hetkel hoolimast ja sellises kohas on väga keeruline suhet taaselustada.

Seks on suhte peegel – kui seda on vähe, on aeg tegutsema hakata


Räägime seksist. Seks on esimene asi, mis suhtepingete korral löögi alla satub. Hinnanguliselt on 46% naistest oma sugueluga rahulolematud, ent see on meeste eest hästi hoitud saladus. Tulemuseks on seksipõud, mille peale mees seab sammud armukese käte vahele. Oma naise huvi puudumine seksi vastu ei tulene reeglina sellest, et mees oleks voodis halb. Suhtesse kogunenud lahendamata pinged mõjuvad seksiisule nagu piits kärbsele. Igaks juhuks tasub muidugi järele proovida, ega madal seksiisu ei ole seotud n-ö halli argipäeva rõhuva raksusega. Sellisel juhul puhub magamistoale elu sisse rutiinist välja astumine. Seksiisu ei teki naistel spontaanselt, vaid vajab turgutust. Kingitused, füüsiline lähedus, tunnustus ja muidugi flirt. Flirtimine ei tohi suhtest kaduda ka 40 aastat hiljem. Flirt on nagu mentaalne libesti, mis paneb mõtted õiges suunas liikuma. Naised kipuvad magamistoas konservatiivsed olema. Piitsad ja üle voodi sidumise rakised võivad kireleegile külma tuulena mõjuda. Diskreetsed sekslelud temakese naudinguks on palju kindlam valik, et öö tuleks orgasmiline.

Nõuanded, kuidas oma suhe armukese küünevihast puhtana hoida


Õpi oma kallimat kuulama. Tülisid on nii palju lihtsam lahendada, kui teine pool tunneb, et teda mõistetakse. Sa ei pea temaga nõus olema. Lihtsalt kuula ja kinnita talle, et sa saad aru. Tema tunded on nende tekkimise hetkel päris. Te leiate ühisosa, millega oma erimeelsus lahendada. Suhtlemine, suhtlemine ja veel kord suhtlemine on kestva suhte võti!

Olukorras, kus üks on spontaanne ja teine selle vastand, jääb spontaansus kaotajaks. Tuleb lihtsalt natuke vaeva näha ja sündmused ette planeerida, et need sootuks ära ei jääks. Sõpru saab külla kutsuda ka järgmiseks nädalavahetuseks ja maale võib sõita mõne päeva pärast. Nii nagu kõik lapsed, vajab ka suur osa täiskasvanuist uuele tegevusele ümberhäälestumiseks harjumise aega.

Emotsionaalselt üks keerulisemaid väljakutseid on lasta kallimal eraldi kvaliteetaega veeta oma sõprade seltsis reisides või näiteks üksinda matkates. Inimesed, kes väärtustavad ainult koosolemist, mõjuvad oma partnerile ahistavalt – kas mind ei usaldata? Küsimus ei ole alati teineteise usaldamises, vaid võib olla seotud lapsepõlvetraumadega ja hüljatusetundega. Siinkohal on abi suhteterapeudi kabineti külastamisest.

Vabaduse ihaldajad, kes homsele ei mõtle, hõljuvad kõrvalt vaadates ringi, pead pilvedes. Üks pool muretseb, kuidas saaks lapsed ülikooli saadetud ja korteri sissemakse tehtud. Teine tuleb koju uue Xboxiga, mille ostu polnud kuu eelarvesse planeeritud. Siinkohal kehtib vanarahva tarkus „Lase elada ja ela ise ka“. Nii nagu kodu remonti tehes tuleb arvestada ootamatute kulutustega, tuleb seda teha ka oma spontaanse, vabadust ihkava kallimaga. Kui ootamatus on osa plaanist, on mõlemal poolel pinged maas.

Suhe on nagu juurviljapeenar, mis vajab pidevat hoolt ja tööd. Seda ei saa unarusse jätte. Iseenesest ei kasva peenral midagi muud peale umbrohu. Suhe läheb käärima, kui pingeid ei lahendata ja lastakse rutiinil end mugavalt sisse seada.

Leia endale ja oma kallimale vallatut vaheldust Musta Pantri e-poest.

Vallatuid naudinguid!

Jaga
Kommentaarid