Promokoodid kehtivad vaid kaks tundi ehk sõu toimumise ajal. Seega tuleb nende kasutamiseks reageerida kiirelt. Kuna ülekanne tähistab Samsungi uute tipptelefonide Galaxy S22 turule saabumist, on enamik pakkumistest seotud just nende toodetega.

Otseülekande ajal saab samsung.ee veebipoes ja Ülemiste esinduspoes kasutada järgmisi soodustusi:

  • 22% allahindlust Galaxy S21 seeria telefonidele, Galaxy Buds2 kõrvaklappidele, Galaxy Buds Pro kõrvaklappidele, Galaxy Watch4 nutikelladele, Galaxy Z Fold3 telefonile, Galaxy A22 ja A52s telefonidele, Galaxy Tab A7 Lite ja Tab A8 tahvelarvutitele ja Galaxy S20 FE telefonile;
  • 100 eurot soodustust Galaxy S22 telefoni ostul;
  • 50 eurot soodustust Tab S8 tahvelarvuti ostul.


Lisaks suurepärastele allahindlustele on ülekandel ka vahva meelelahutuslik sisu. Saatejuhid Heidi Hanso ja Lauri Pedaja on endale külla kutsunud tuntud Eesti artistid Grete Paia ja Uku Aropi ning Eesti staarblogija Malluka. Üheskoos räägitakse erinevatel huvitavatel teemadel ja võetakse ette ka lõbusad saatemängud.

Samuti tutvustatakse saates Galaxy S22 telefonide kõige huvitavamaid funktsioone läbi eri alade ekspertide. Eesti üks tuntumaid loodusfotograafe Remo Savisaar näitab, kuidas enda mobiilist parima kvaliteediga fotod välja pigistada ja Saskia Alusalu läheb koos Artjom Savitskiga suusatama, et katsetada Samsungi seadmete tervisefunktsioone. Noorematele on saates ka eriline TikToki koolitus, mida annavad Artjom Savitski ja Kertu Paavel.

Jaga
Kommentaarid