Sel puhastusajal lülitus tõsielustaar üle seksi-ja orgasmipaastule. Nimelt kasutatakse ajurveeda meditsiinis looduslikke ravimeetodeid ja ka elustiiliharjumusi nagu näiteks ravimtaimede kasutamine, jooga ja meditatsiooni praktiseerimine ning dieedi pidamine. Eesmärgiks on tasakaalule keskendudes vaimsete ja füüsiliste murede ravimine.

"Oh jumal, see oli hull," ütles Kardashian. "Aga tegelikult tegi see kõik paremaks. Näiteks kui sa ei saa kofeiini tarbida, aga siis jood esimest matchat, on see nii hea."

Füüsilise intiimsuse ja orgasmide puudumisel võib olla tervisele väga negatiivne mõju, kuid siiski on mitmed kuulsused lisaks Kourtneyle sellist tüüpi puhastust teinud, kus peab seksist ja stimuleerivatest tegevustest hoiduma. Dietoloog Bonnie Taub-Dix ütles, et tõendid selle puhastuse suuremale kasule kui tehtavale kahjule aga tegelikult puuduvad.

Kardashianide loodud bränd Poosh on ka ajurveeda tavadest inspireeritud tooteid müünud. Näiteks on neil müügis olnud kehadetoksiks mõeldud keelekaabits ja ajurveedast inspireeritud väidetavalt salendav kehaõli.

Allikas: Insider

Jaga
Kommentaarid