Vaatamata pandeemiale on kolleegid leidnud võimaluse uute suhete loomiseks ja aktiivseteks kohtinguteks. Selle tõsiasja ees peavad personaliosakonnad kontoriromantika paratamatusele alla vanduma. Isegi Michelle ja Barack Obama armastus sai alguse Chicago advokaadibüroos töötades. 2017. aasta uuringu järgi saab 10% püsisuhetest alguse just töö juures.

Kuna me veedame oma töökaaslastega ligi neli korda rohkem aega kui oma kallima või sõpradega, siis ei ole selles ka midagi imestamapanevat, et kontorilauad on kirest särisevad ahjud. Kontoriruumid on täis siivutuid kireleeke ja riiete seljast heitmisi.

Miks töökaaslasega voodisse ronitakse?

Inimeste külgetõmbemehhanismid on universaalsed ja need ei ole mõjutatud sellest, kas suheldakse füüsiliselt või virtuaalses kokkupuutes Zoomis, Slackis või Skype’is. Psühholoogias kasutatakse terminit kokkupuuteefekt. Töökeskkonnas suhtlevad kolleegid omavahel palju ja sellega kasvab intiimsus ning tekib teineteise usaldamine. Need kaks on romantilise suhte tekke aluseks. Tagajärjeks on aga kirg, mis muutub eriti magusaks, kuna sellel on keelatud vilja maitse. Kolleeg, keda ihaldatakse, on tihti juba suhtes. Lisaks on viltu vaatavad kolleegid ja kuri personalijuht. Salaarmukese roll on üks seksikamaid asju siin maamunal. Mida tihedamini me ühte inimest kohtame, seda suurema tõenäosusega võib ta meile meeldima hakata. Kolleegi armutakse nii lihtsalt ka seetõttu, et olemasolev suhe on närtsinud.

Masturbaatorid ja vibraatorid täidavad fantaasiaid


1954. aastal avaldati uurimistöö pealkirjaga „Vastandid tõmbuvad“. Sellest ajast alates oleme elanud uskumuses, et introvert armastab ekstraverti, headele tüdrukutele sobivad pahad poisid jne. Teadlased on selle uskumuse ümber lükanud. Inimesed kipuvad usaldama neid, kellel on sarnased füüsilised ja iseloomuomadused. Töökeskkonda koguneb sarnaseid inimesi palju. Suurtes ettevõtetes, kus on sadu inimesi, leiab igaüks endale silmarõõmu. Ja kui uskuda, et pikalt koos olnud paarid lähevad aja jooksul ühte nägu, siis on kallimatest saamas ühte nägu, ühe suuga neljajalgsed isendid.

BBC on oma uuringute avaldamisega kuulutanud ohuolukorra kõikidele suhetele, kus üks osapool käib tööl. Afäärid toimuvad enamasti üheksast viieni ja õhtuks minnakse koju oma kallima juurde. Lahenduseks ei ole oma kallima töötuks registreerimine. Eksperdid soovitavad oma olemasoleva suhte kaitsmiseks teineteisega tööpäeva sees aktiivselt suhelda. Väike SMS, emoji Messengeris ja telefonikõne tekitavad tunde, et sinu kallim on kõikjal sinuga.

Üheks põhjuseks, miks kolleegid üldse südamesse kireleeki sütitama pääsevad, on tõsiasi, et kodudes jääb tähelepanust puudu. Ilusat kleiti, meiki, soengut ei märgata. Kolleeg paneb aga kõike tähele. Suhtes tuleb vaeva näha ja seksi tähtsust ei tohi unustada.

Leia endale ja oma kallimale seksikat vaheldust Musta Pantri e-poest.

Vallatuid naudinguid!

Must Panter


Jaga
Kommentaarid