Naudi suurepärast tunnet, mis uue suhtega kaasas käib, kuid ole nende punktide osas tähelepanelik.

1. Sööd rohkem

Uue kaaslase ellu tulekul sööd tõenäoliselt rohkem väljas, käid restoranides ja kohvikutes. Esiteks ei pruugi väljas tarbitav toit olla kõige tervislikum ja teiseks kaotad sa tõenäoliselt kogu lõbu juures taju, kui palju sööd. Kui soovid kaalutõusu vältida, siis proovi olla tähelepanelik, kui palju ja mida sööd.

2. Veedad vähem aega parima sõbraga

Muidugi võtab alles tärganud suhe suurema osa sinu vabast ajast, aga pea meeles, et suhte pärast oma sõprade kõrvale heitmine ei ole lõppude lõpuks ka äsja leitud kaaslase suhtes hea. Sõbrannade olemasolu on väga oluline, sest aitab vähendada stressi ning tõsta tuju, seega ära unusta vahetevahel ka tüdrukuteõhtuid korraldada.

3. Tarbid võibolla rohkem alkoholi

Suhte alguses käid tõenäoliselt rohkem väljas ja kui istumised venivad õhtusse, siis tulevad sageli mängu ka kokteilide joomised. Kui hakkad tihedalt alkoholi tarbima, siis hakkab see ühel hetkel ka sinu tervist mõjutama. Pea alkohoolsete jookidega piiri ja eelista näiteks tee või kohvi võtmist, kui välja istuma lähete.

4. Magad vähem, kui peaks

Ööd täis jutustamist või tantsimist uue kallimaga on tuttavad väga paljudele. Paar unetut ööd ei tee muidugi midagi, kuid vaata, et asi ei muutuks harjumuseks, sest pikaaegne vähene uni mõjub tervisele laastavalt.

5. Ärevuse tase võib tõusta

Olenemata imelisest armumise tundest võid uue suhte puhul tunda ka ärevamat seisundit, sest muretsed, mida uus kaaslane sinust teab ja arvab. Kui tunned, et oled liigselt ärevil või lausa depressiooni kalduvusega, siis pea nõu oma arstiga.

Allikas: All Womens Talk

Jaga
Kommentaarid